Forum » Omrežja in internet » domače omrežnje
domače omrežnje
rontajzel ::
Pozdravljeni!
Imam en problem, pa me zanima, če kdo pozna rešitev.
Doma imam dva računalnika ki sta povezana preko dveh mrežnih s crossower. Internet imam na drugem računalniku preko prvega računalnika. Problem je pri prenosu podatkov iz drugega računalika na prvega. Iz prvega na drugega ni težav, hitr prenos, ko pa želim kaj skopirati iz prvega v drugega pa se mi pojavi opozorilo: "Napaka pri kodiranju datoteke ali mape. Ime datoteke ni bilo mogoče kopirati."
Pozna kdo problem?
Hvala!
P.S. Požarna zidova sta izključena.
LP
Imam en problem, pa me zanima, če kdo pozna rešitev.
Doma imam dva računalnika ki sta povezana preko dveh mrežnih s crossower. Internet imam na drugem računalniku preko prvega računalnika. Problem je pri prenosu podatkov iz drugega računalika na prvega. Iz prvega na drugega ni težav, hitr prenos, ko pa želim kaj skopirati iz prvega v drugega pa se mi pojavi opozorilo: "Napaka pri kodiranju datoteke ali mape. Ime datoteke ni bilo mogoče kopirati."
Pozna kdo problem?
Hvala!
P.S. Požarna zidova sta izključena.
LP
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
- zaklenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26941 (23756) | Mavrik |
» | Ne morem odpreti datotek na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 987 (792) | Riff |
» | Povezava 2 računalnikov in medsebojni prenos datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17108 (15788) | imagodei |
» | Izšel Pidgin 2.6.1 z audio in video podporoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4454 (3008) | poweroff |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1813 (1524) | TheHijacker |