Forum » Operacijski sistemi » WIN XP64 (+/-)
WIN XP64 (+/-)

mamut ::
Pri novem računalniku razmišljam o namestitvi XP64. Kakšne so vaše izkušnje? Kako je z driverji in programi, ali dlujejo tudi običajni?
Se pravi ali se splača pri 64 bitnem procesorju namestit XP64 ali ne?
THX
Se pravi ali se splača pri 64 bitnem procesorju namestit XP64 ali ne?
THX

Sparky69 ::
Jaz sem jih imel nekaj časa, pa se mi ni povsem obneslo. Z driverji načeloma ni problem, mi pa nekatere igre (niso bile 64bitne verzije) niso pravilno delale.
World is my playground

No, če je problem samo v igrah bom preživel, ker sprašujem za delavni računalnik.
Kaj pa drugače, a načeloma delujejo vse 32 bitne variante programov in driverjev?
Kaj pa drugače, a načeloma delujejo vse 32 bitne variante programov in driverjev?

Sprašujem za licenčno kopijo za službeni računalnik, kjer ne morem kar skakat iz ene verzije v drugo in spet nazaj. Rad bi informacije predem kaj kupim. Kaj mislite, da če ti XP64 ne odgovarjajo jih lahko vrneš in zamenjaš za 32 bitno verzijo?

itak37 ::
Enkrat je ze bila odprta ena tema 64bitnih OS. Na kratko, lahko bos imel probleme z driverji in programi, prednost je pa to, da se lahko pohvalis, da imas 64bitne windowse
Ce nimas kaksnega dobrega razloga, da rabis 64bitne windowse, instaliraj raje 32..

Ce nimas kaksnega dobrega razloga, da rabis 64bitne windowse, instaliraj raje 32..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9671 (8300) | Razerzone |
» | Driverji za 64 bitne proc.Oddelek: Operacijski sistemi | 922 (854) | bluefish |
» | 6715b in windowsi xp 64Oddelek: Operacijski sistemi | 1248 (1104) | zee |
» | Windows 64-bit in programi 32-bit?!Oddelek: Operacijski sistemi | 3594 (3357) | Izi |
» | Windows XP 64Oddelek: Operacijski sistemi | 2501 (2012) | bmen |