Forum » Strojna oprema » Kje se dobijo ELEKTRIČNE SHEME za matične plošče?
Kje se dobijo ELEKTRIČNE SHEME za matične plošče?
galeb ::
Rabim el. shemo za MATIČNO PLOŠČO od notebooka CHILIGREEN Agilitas mobile M5 - G713
Kje naj iščem?
-servis v Lj ali drugje?
-online link?
Udarila je strela, šel je en čip - tako na servisu AGT v LJ- popravilo okrog 30,000 SIT, rabljene plošče so verjetno tudi drage, zato se ga mislim lotiti sam.
Kje naj iščem?
-servis v Lj ali drugje?
-online link?
Udarila je strela, šel je en čip - tako na servisu AGT v LJ- popravilo okrog 30,000 SIT, rabljene plošče so verjetno tudi drage, zato se ga mislim lotiti sam.
miko 55 ::
tole boš u iber težko dobil , ker je ta stvar ena najbolj varovanih stvari izdelovalca compov.
BladE_ ::
zakaj ne pogledas na cip al pa koga prosis da ti pogleda ce je oznaka skurjena?
Akcija - Reakcija
galeb ::
No, saj jaz poznam človeka, ki mi to lahko popravi. Notebooka nisem še niti odpiral, nisem si predstavljal, da se kar na oko vidi, kaj je skurjeno. Oziroma no, saj to mi bodo že na servisu povedali...
Kje se pa potem lahko kupi tak čip - pri nas je Anni generalni zastopnik za Chiligreen se mi zdi, tudi AGT v Šiški popravlja notebooke - ali naj jih tam gnjavim za ta čip? Ali pa če grem v Linz v Avstrijo, kjer je uradni servis?
Kje se pa potem lahko kupi tak čip - pri nas je Anni generalni zastopnik za Chiligreen se mi zdi, tudi AGT v Šiški popravlja notebooke - ali naj jih tam gnjavim za ta čip? Ali pa če grem v Linz v Avstrijo, kjer je uradni servis?
madviper ::
Po mojem mnenju boš najceneje in najhitreje prišo skos, če boš dal rihtat na servis, kjer ti bojo po vsej verjetnosti menjal komplet plato. En čip za plato je hudič nabavit, še sploh pa pr nas. Drugač pa velik sreče.
I'd like to do something crazy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem! Nerazumljivo nizki fps na high-end računalinku!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2083 (1093) | The Player |
» | Osnovna plošča na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 1529 (1403) | gorazdx |
» | Mi kdo pomaga resit notebook? (unicen bios)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1917 (1412) | Pyr0Beast |
⊘ | JAE servis RULS !!!Oddelek: Loža | 2316 (1671) | morphling1 |
» | R9500 z uničenim napajalnim čipomOddelek: Strojna oprema | 1553 (1180) | Wad@ |