Forum » Programska oprema » Terminal Services v Win 2003 Server - ALTERNATIVA ?
Terminal Services v Win 2003 Server - ALTERNATIVA ?
Cokolesnik ::
Želim imeti računalnik - strežnik z nameščenim WinXP PRO, na katerega bi lahko prek interneta prek Remote Desktopa dostopal z več uporabniki HKRATI (po enakem principu kot to omogočajo Server 2003 variante z Terminal Services), brez da bi pri tem odjavilo lokalnega ali drugegega oddaljenega uporabnika, ki dela na računalniku v tem času.
Obstoječa rešitev v WinXP PRO namreč omogoča delo le enega uporabnika naenkrat. Nekje sem si sicer prebral, da je mogoče zadevo divje spremeniti (nek .dll fajl), a preverjeno lahko rečem, da sem s tem sesul Winse.
Obstoječa rešitev v WinXP PRO namreč omogoča delo le enega uporabnika naenkrat. Nekje sem si sicer prebral, da je mogoče zadevo divje spremeniti (nek .dll fajl), a preverjeno lahko rečem, da sem s tem sesul Winse.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Cokolesnik ::
Se kaksen predlog?
Pravzaprav bi rad samo to, da lahko oddaljen uporabnik zaganja en program, ki je sicer dostopen v lokalni mrezi.
Pravzaprav bi rad samo to, da lahko oddaljen uporabnik zaganja en program, ki je sicer dostopen v lokalni mrezi.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oddaljen dostop - kateri program?Oddelek: Programska oprema | 5541 (4502) | A_A |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3789 (3138) | Kankan |
» | Ali obstaja oziroma če je mogoče ?Oddelek: Omrežja in internet | 1626 (1221) | cekr |
» | Program za delo na daljavo - malce drugačen ?Oddelek: Omrežja in internet | 1469 (1236) | Cokolesnik |
» | WinXP in Remote web desktopOddelek: Programska oprema | 1609 (1562) | Cokolesnik |