Forum » Izdelava spletišč » Štetje gostov
Štetje gostov
zmay44 ::
Pozdravljeni,
zanima me kako bi na mojem phpbb forumu naredil da bi mi v statistiki(na dnu foruma)-štelo tudi koliko gostov je obiskalo moj forum v 24ih urah.Zaenkrat mi kaže samo kolko registriranih uporabnikov je obiskalo v 24ih urah jaz pa bi rad da mi zraven tega zapisa piše tudi za goste.
obstaja kakšen mod za to?
hvala in lp
zanima me kako bi na mojem phpbb forumu naredil da bi mi v statistiki(na dnu foruma)-štelo tudi koliko gostov je obiskalo moj forum v 24ih urah.Zaenkrat mi kaže samo kolko registriranih uporabnikov je obiskalo v 24ih urah jaz pa bi rad da mi zraven tega zapisa piše tudi za goste.
obstaja kakšen mod za to?
hvala in lp
- zaklenil: BluPhenix ()
BluPhenix ::
Vsekakor obstaja že tema o phpBB. Prosim, da postaviš vprašanje tam, da bo vse lepo na kupu.
link do teme
link do teme
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za dobiti nazaj podatke iz izbrisane particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1124) | opeter |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15900 (11382) | mmorph |
» | Tutorial za začetnike php-jaOddelek: Izdelava spletišč | 4021 (3358) | leinad |
» | SLO navodila za Macromedia Dreamweaver MX 2004Oddelek: Izdelava spletišč | 1931 (1539) | Rafter |
» | Flash MX tečaj, da-ne?Oddelek: Izdelava spletišč | 909 (863) | Ziga Dolhar |