Forum » Strojna oprema » Trdi disk sata 2
Trdi disk sata 2
ervinales ::
Kupil sem ploščo matična plošča mb asrock 939dual-sata2 pcie sb lan ki ima sam en sata2 prikljucek. Po nasvetu teh kjer sem kupilč racunalnik sem kupil se en enak dsisk ki pa sedaj v sata funkciji ne dela in skozi pise da manjka en mas storage contzroler in da se strojna oprema ne das instraliurat. Tisti osel iz te firme pa se je sedaj skril in noce vec komunicirati z manmo, ker ocitno nima pojma kak resiti tezavo. Mi lahko kdo tukaj pomaga kako disk sata2 wd 16 mb 250 gb pripraviti da bo delal?
- polepsal: TribesMan ()
Alpheus ::
Prvo kot prvo nisi v naslovu napisal, da se gre za iskanje pomoči pri problemu z navedenim objektom - nekateri bodo mislili da hočeš kupiti/prodat/iskat - tako da bi blo pametno naslendjič malo bolj izviren naslov izbrat.
Drugič: JESUS TRAKTOR CHRIST, IZKLOPI CAPS LOCK. Če boš večino posta pisal z velikimi črkami te ljudi ne bodo resno jemali, ker zgledaš kot da bi bil 12-letni otrok, ki se zdira po ulici. Vidim tudi, da si se še danes komaj registriral, verjetno ravno zaradi tega tako, da ti svetujem, da se držiš nekaterih samoumevnih pravil kar se tiče sporočanja na forumih.
Tretjič: ne, nevem ti pomagat, tako da sem samo prišel svetovat kak bi blo lažje najt pomoč.
p.s.: splača se še enkrat prebrat kaj si napisal preden klikneš na "Pošlji" da bi se izogibal typojem kot so "CONTZROLER" in "NE DAS INSTRALIURAT".
LP
Drugič: JESUS TRAKTOR CHRIST, IZKLOPI CAPS LOCK. Če boš večino posta pisal z velikimi črkami te ljudi ne bodo resno jemali, ker zgledaš kot da bi bil 12-letni otrok, ki se zdira po ulici. Vidim tudi, da si se še danes komaj registriral, verjetno ravno zaradi tega tako, da ti svetujem, da se držiš nekaterih samoumevnih pravil kar se tiče sporočanja na forumih.
Tretjič: ne, nevem ti pomagat, tako da sem samo prišel svetovat kak bi blo lažje najt pomoč.
p.s.: splača se še enkrat prebrat kaj si napisal preden klikneš na "Pošlji" da bi se izogibal typojem kot so "CONTZROLER" in "NE DAS INSTRALIURAT".
LP
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.
Izy ::
Če piše da manjka storage controller, potem je fizično z diski vse vredu. Se pravi da diske zazna. Najbrž nisi inštaliral kakih driverjev, al pa si kaj extra pobrisal.
Po tvojem opisu sodeč, si diskov sam ne znaš pravilno zrihtat in po nepotrebnem žališ ljudi. Če človek nima osnovne kulture, ne more pričakovati pomoči od drugih...
Po tvojem opisu sodeč, si diskov sam ne znaš pravilno zrihtat in po nepotrebnem žališ ljudi. Če človek nima osnovne kulture, ne more pričakovati pomoči od drugih...
ervinales ::
IZY ne nakladaj. Kaj si ne znam sam zrihtat? A si ti od včeraj ali kaj? Ko dašdisk v računalnik in ga povežeš s kabli nimaš kaj rihtat , ne instalirat ne nič . Disk mora delati in to je to. Problem tega je v tem da je logično da ti disk sata ne bo delal v načinu sata2 , saj to ve vsak osel, in to bi moral vedeti absolutno tisti kvazi strokovnjak v neki računalniški firmi. Vidim da se s temi zadevami ukvarjajo ljudje ki niso sposobni niti za smetarje skratka v tej državi se že vsak ukvarja z vsem o čemer nima pijma. Jaz sem zaupal nekemu strokovnjaku da bo zadeva delovala kot je obljubil brez problema, nazadnje pa nič ne dela, ti pa ne pametuj o neki osnovni kulturi, najprej s enaučte svoj posel opravljat pol pa boste o neki kulturi govorili. Računalniške firme in neki strokovnjaki obstajajo zato, da greš k njim kupit računalnik in da ti povedo zadeve ker se kao naposel spoznajo. Tako kot se kmet nakropir s emora un na računalnike drgač pa kram,p pa lopato v roke pa jarke kopat. Sicer pa ti s svojo osnovno kulturo s ene oglašaj če ne znaš rešiti problema. O kulturi pojdi kvazit na kak drug forum.
miwche ::
fantje, pa zakaj tolko hude krvi?
noben ne dvomi v sposobnosti drugega, težave se dogajajo, prodajalci in serviserji znajo bit debilni, mi pa se vsi imamo radi.
noben ne dvomi v sposobnosti drugega, težave se dogajajo, prodajalci in serviserji znajo bit debilni, mi pa se vsi imamo radi.
ZLOky ::
ervinaels: a ti delaš reklamo za Delo (časopis)?
Ponekod MORAŠ inštalirat razne disk SATA pri instalaciji windowsov. Morda moraš še kakšne gonilnike od matične naložiti. Vsaj jaz sem imel podobne izkušnje. Kje imaš klicaje pod "Device Manager" (prilepi slikce)?
Ponekod MORAŠ inštalirat razne disk SATA pri instalaciji windowsov. Morda moraš še kakšne gonilnike od matične naložiti. Vsaj jaz sem imel podobne izkušnje. Kje imaš klicaje pod "Device Manager" (prilepi slikce)?
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk SATA, SATA2Oddelek: Pomoč in nasveti | 9795 (4108) | SuperVeloce |
» | Ali gre priklopit SATA II disk na ploščo Asus P4C800-Deluxe?? pomoč prosim...+ Še neOddelek: Strojna oprema | 2716 (2388) | muzičar |
» | sata2 ne dela na sata konektorjihOddelek: Strojna oprema | 849 (748) | GrimReaper |
» | instalacija xpjev na 250gb diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2362 (1725) | PIII850 |
» | NVRAID + Maxtor DiamodMax 10 trdi disk = BAD IDEA!!Oddelek: Strojna oprema | 1724 (1413) | Jux |