Forum » Loža » Prehlajen živec na obrazu?
Prehlajen živec na obrazu?
whatever55 ::
Že tri mesece me boli levi del obraza in celo opazi se malo izbuljen podolgovat del ki zelo boli in me moti. Vmes je bilo kakšen teden vse v redu zdaj pa mi je začelo presedat vse skupaj. Je kdo že imel podobno težavo? Verjetno bom moral doma čepat na šipkovem čaju z limono nekaj časa.
Oxford ::
Ne vem sicer, če bo pomagalo, toda škodovalo verjetno ne bo, če boš šel na morje. Sam sem imel pri 14-ih prehlajene sinuse - enkrat sem se peljal v avtomobilu s spuščeno šipo. Prehlad je bil tako močan, da mi je iz nosu tekel ogaben gnoj.
Smo že mislili prestaviti dopust zaradi mene, pa smo šli z družino vseeno na morje. Prvi dan je bilo vetrovno in sem s težavo pristal na to, da grem na plažo. Nekajkrat sem se šel kopat in glej ga zlomka, naslednji dan sem bil - vsaj kolikor se spomnim - kot nov.
V tvojem primeru ne gre za isto stvar, toda zamanjava podnebja, skupaj z morsko vodo bi morala pomagati (upam vsaj).
Smo že mislili prestaviti dopust zaradi mene, pa smo šli z družino vseeno na morje. Prvi dan je bilo vetrovno in sem s težavo pristal na to, da grem na plažo. Nekajkrat sem se šel kopat in glej ga zlomka, naslednji dan sem bil - vsaj kolikor se spomnim - kot nov.
V tvojem primeru ne gre za isto stvar, toda zamanjava podnebja, skupaj z morsko vodo bi morala pomagati (upam vsaj).
Tody ::
Ja klime in razni ventilatorji delajo svoje... Ali se probaj izogibat tem stvarem... ali pa obišči zdravnika da te zafila z drogo
AlexP ::
Obvezno pejt k zdravniku. Jaz sem sicer imel vneti desni obrazni živec samo en teden, vendar po tem sem še en teden imel popolnoma paraliziran desni del obraza. Še vedno čutim, da mi desni del ustnice ni tako močen kot leva ustnica, zato mi je včasih težko izgovoriti črko F. Če bi že takoj ob vnetju živca šel k zdravniku, mogoče nebi imel takšnih težav.
CWIZO ::
3 mesece, takoj k zdravinku, maš srečo da nimaš obraza paralariziranega.
Jest sem mel to ko sem bil še manjši, pol face sem mel čist zategnjene in sem skor cel mesec v bolnici preživel zarad tega.
Jest sem mel to ko sem bil še manjši, pol face sem mel čist zategnjene in sem skor cel mesec v bolnici preživel zarad tega.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Oxford ::
Očitno moj predlog ne bo padel na plodna tla, ker verjeno pomaga le pri vnetih sinusih in klasičnih prehladih.
Ej, ja. Potem pa kar k zdravniku.
Ej, ja. Potem pa kar k zdravniku.
Hirkani ::
Sama sem imela podobne težave več kot mesec, peklensko je bolelo, dohtarji so postavljali diagnoze o vnetih obraznih živcih in me špikali s protibolečinskimi injekcijami... Na koncu sem pristala pri zobozdravnici, ki se je naravnost zgrozila, ker mi je iz majhne, a globoke luknje zadaj v osmici dobesedno gledal ven živec. Torej ni bil obrazni, ampak zobni živec nagajivec, bolelo je pa peklensko pol obraza. Za vsak slučaj - obišči še svojega zobozdravnika.
________
http://www.zibelka.si/blog
http://www.zibelka.si/blog
whatever55 ::
Glih tle je mogoče point, pri privatniku sem letos med februarjem in aprilom izpulil 4 modrostne zobe, je mogoče da je z injekcijo zadel živec ali pa kaj podobnega? Ker izvor bolečine je 2 cm nad zgornjo osmico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Puljenje modrostnega zoba (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 94914 (38173) | Steinkauz |
» | bolečina v predelu trebuhaOddelek: Loža | 12873 (11112) | gddr85 |
⊘ | Udaril sem se v noht (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31494 (27530) | enadvatri |
» | Lepotna operacijaOddelek: Loža | 5579 (4885) | McHusch |