Forum » Na cesti » MP3 Avtoradio
MP3 Avtoradio
PIII850 ::
Zanime ma kateri mp3 avtoradijo je sedaj na trgu najbolj cenovno ugoden, seveda da deluje normalno (ne pa naprimer kot aiwin ali kot kasen ostali), da se dajo komadi previjat itd.
Kje, za koliko, kaksna kvaliteta ????
Hvala
Kje, za koliko, kaksna kvaliteta ????
Hvala
DrSergioDJ ::
na tvojem mestu bi pocakal do februarja, ko bo Pioneer izdal svojo verzijo MP3 playerja. Kako dober je pioneer pa ja vsi vemo...
...
PIII850 ::
Hja to ze mogoče, samo kako je pa kaj z kenwoodi??? Sam tu nastopi pa se en problem. Jz dobim novo vozilo ze okol 15 januarja. Da bi cakal pa se na februar. Nope!!!!!
Dejte mi povedak kako se obnese kenwood v praksi
thx
Dejte mi povedak kako se obnese kenwood v praksi
thx
DrSergioDJ ::
baje naj bi en micken potrajal, dokler on vse pesmi najde ( kenwood ). Drgac je pa zdej vsaj men JVC najbolj kul, ampak bom lepo pocaku do februarja, marca, pa menju mojga sony-a ( non-mp3 ) za unga pioneer mp3...100%
...
Roman ::
Sam posedujem Mp3 player od Kenwooda in se mi zdi izredno dober izdelek. Stvar dela solidno, le mogoce kaksna malenkost bi lahko bila boljsa. Proti ostali izbiri (okrog 80.000SIT) se mi je po testiranjih zdela to najboljsa izbira. Poleg tega je to tudi zelo uporaben radio. (ima vhod za changer, dab,...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15906 (12515) | Damjan Jagar |
» | kateri avtoradio z mp3Oddelek: Na cesti | 2031 (1793) | _Dejan_ |
» | AvtoradioOddelek: Na cesti | 2220 (1785) | dela |
» | MP3 AvtoradioOddelek: Na cesti | 1345 (1101) | jugonostalgik |
» | Ozvočenje za v avtoOddelek: Loža | 1963 (1838) | G[e]c |