Forum » Šport » cestni kolesarski maratoni
cestni kolesarski maratoni
Witboy ::
Hoj!
Letos sem mal ven iz tega in sem bil samo na franji, pa bi se na kakega sel... Vem da bodo se Radenci, Banovci ter Poli... Me pa zanima ce kdo ve kje bo se kaki pa kdaj?
Lp
Letos sem mal ven iz tega in sem bil samo na franji, pa bi se na kakega sel... Vem da bodo se Radenci, Banovci ter Poli... Me pa zanima ce kdo ve kje bo se kaki pa kdaj?
Lp
Ja, bicikla sm gledal... je kra nekaj stvari... sam ni nbenih pametnih podrobnih podatkov... kaj mi pomaga samo dan pa kje prblizn je
Ja, franjo sm pa letos sel prvic, ker do zdej sm mel vedno neke nune poskodbe... prevozu sm jo pa mal cez 4 ure. Za prvic sm bil zadovolen
Ja, franjo sm pa letos sel prvic, ker do zdej sm mel vedno neke nune poskodbe... prevozu sm jo pa mal cez 4 ure. Za prvic sm bil zadovolen
KTr1sk ::
A je šel kdo na MTB franjo 54km od slo-tech (jaz sem šel)
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Doman ::
A je kej čudno če bi jaz prišel na tak kolesarski maraton z svojim treking kolesom? Drugače dosti prekolesarim...
zile ::
Če misliš cestno dirko, potem nebi bilo nič čudno. Je zelo veliko trekov in mountain bike-ov na cestni Franji.
@ doman: Ne nc takega ni... jst sm mel tut namen it z navadnim gorcem, ce slucajn nebi dobil pravocasno specialke :)
@ zile: Trek je firma treking pa vrsta koles ;)
@ zile: Trek je firma treking pa vrsta koles ;)
K0K0 ::
Jest sm mislu it na franjo sam me je potem štartnina malo odvrnila. Men se zdi 4k za 2-3 ure mtb vožne + golaž preveč. Pa tud drugač mi vožnja v koloni ni glih ušeč, ker se nekateri ustavijo na vsakem tehnično zahtevnem klančku (mtb) in zabašejo celo kolono.
Najbolš so Tablaške ture, kjer ni tekmovanja pa še zastonj so.
Najbolš so Tablaške ture, kjer ni tekmovanja pa še zastonj so.
zile ::
Witboy: vzeto na znanje
KOKO: letos seje splačal, ker je Mobitel talal kolesarske rokavičke (25 jubilejna Franja) . Sam sem bi tudi parkrat na tablaški turi, ampak zame je to preveč po polžje. Je pa fajn spoznavat nove kucle, to se pa strinjam. Sam ponavadi se je treba z avtom kam odpeljat do začetka ture. Bencin pa tud ni zastonj.
KOKO: letos seje splačal, ker je Mobitel talal kolesarske rokavičke (25 jubilejna Franja) . Sam sem bi tudi parkrat na tablaški turi, ampak zame je to preveč po polžje. Je pa fajn spoznavat nove kucle, to se pa strinjam. Sam ponavadi se je treba z avtom kam odpeljat do začetka ture. Bencin pa tud ni zastonj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
Zdej, v nedeljo bo maraton treh dezel v Lentiju Madzarska je zacetek, pa pol se gre cez Hrvasko, pa Slovenijo pa nazaj na Lenti :) Po moje bo zakon ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kolesarjenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 15625 (4806) | cresh |
» | Franja 2014Oddelek: Na cesti | 3807 (3337) | shark1 |
» | Nakup kolesa (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 23103 (20900) | Leprechaun |
» | Nakup kolesaOddelek: Šport | 3428 (2649) | IvoJan |
» | kje kupiti kolesa? (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 13941 (12256) | K0K0 |