Forum » Omrežja in internet » Brezžični internet v Velenju
Brezžični internet v Velenju
N-E-O ::
V mestni občini Velenje je mogoč testni dostop do brezžične vstopne točke do interneta za vse ustrezne naprave. Ime točke: MOV PUBLIC.
Vstopna točka je odprta za vse uporabnike dlančnikov, prenosnikov in podobnih naprav, ki omogočajo brezžični dostop do medmrežja. Pasovna širina znaša 108 Mb/s ter 4 Mb za dostop do interneta. Vsebuje antivirusno zaščito, storitev pa bo po potrebi nadgrajevana.
Mestna občina Velenje si pridržuje pravico, da v primeru zlorab v komercialne namene ali pretiranega prometa le-tega zmanjša ali prepreči dostop tistim uporabnikom, ki kršijo zakonska določila o uporabi interneta.
VIR: www.rtvslo.si
Zanima me, če se da z navadnim osebnim računalnikom priklopit na to brezžično omrežje. Je potrebno kaj kupit? Kje je sploh ta dostopna točka?
Vstopna točka je odprta za vse uporabnike dlančnikov, prenosnikov in podobnih naprav, ki omogočajo brezžični dostop do medmrežja. Pasovna širina znaša 108 Mb/s ter 4 Mb za dostop do interneta. Vsebuje antivirusno zaščito, storitev pa bo po potrebi nadgrajevana.
Mestna občina Velenje si pridržuje pravico, da v primeru zlorab v komercialne namene ali pretiranega prometa le-tega zmanjša ali prepreči dostop tistim uporabnikom, ki kršijo zakonska določila o uporabi interneta.
VIR: www.rtvslo.si
Zanima me, če se da z navadnim osebnim računalnikom priklopit na to brezžično omrežje. Je potrebno kaj kupit? Kje je sploh ta dostopna točka?
Follow the white rabbit.
sverde21 ::
Klik!
Slika vse pove :)
Sicr pa je pokritost bolj slaba, sm mislo da je bolj jst sm že mislo d se bom lahk pod s skakalnico zavleku z prenosnikom
Slika vse pove :)
Sicr pa je pokritost bolj slaba, sm mislo da je bolj jst sm že mislo d se bom lahk pod s skakalnico zavleku z prenosnikom
<?php echo `w`; ?>
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
CaqKa ::
>>> Vstopna točka je odprta za vse uporabnike dlančnikov, prenosnikov in podobnih naprav, ki omogočajo brezžični dostop do medmrežja.
ja to so pa itak vse take naprave potem?
ja to so pa itak vse take naprave potem?
mitko25 ::
Tista slika ki si jo pripopal je stara.
V kratkem so dali v doseg to brezplačno točko s pasovno širino 108 Mb/s, ta pa zajema okoli 1000m radiusa. Se mi zdi, da bi moralo zadostovati za celo mesto.
l.p.M.
V kratkem so dali v doseg to brezplačno točko s pasovno širino 108 Mb/s, ta pa zajema okoli 1000m radiusa. Se mi zdi, da bi moralo zadostovati za celo mesto.
l.p.M.
Zastonj WTF zakaj?? Če ma kdo novejšo slikco jo nej zalime sm... ker to sem našel na www.velenje.com...
<?php echo `w`; ?>
N-E-O ::
Hehe je vprašanje do kdaj bo zastonj. Do takrat pa bodo iznajdljivejši lahk privarčevali kak tolar.
Js živim 2km iz velenja, tako da ostajam na siolu
Js živim 2km iz velenja, tako da ostajam na siolu
Follow the white rabbit.
Jah sej še zmeri obstajajo metode za brezplačen WiFi ... ene 2 dni pustiš prenosnik v dometu pa ti skreka .
P.S.: N-E-O look @ ZS
P.S.: N-E-O look @ ZS
<?php echo `w`; ?>
Gandalfar ::
Ejsi_Disi: http://www.tomsnetworking.com/2005/05/1...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Vam je že Gandalfar dal en link , drugače je pa na netu na kupe white paperjev z navodili , samo vedet morš kje iskat
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireles povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1442 (1193) | Jan23 |
» | vspostavitev interneta v kampuOddelek: Omrežja in internet | 3856 (2451) | Otzi |
» | Brezžični internet v službiOddelek: Omrežja in internet | 1812 (1381) | poweroff |
» | Tri leta za krajo brezžičnega interneta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 14161 (11529) | poweroff |
» | Izšla nova različica ToraOddelek: Novice / Zasebnost | 3949 (3675) | Jst |