» »

Day of defeat Source free weekend

Day of defeat Source free weekend

icemarik ::

http://www.steampowered.com/index.php?a...

1. namestite steam
2. naredite account
3. downloadajte day of defeat source
4. se vidimo na serverju :>

Day of Defeat: Source Free Weekend Preload Commences
July 6, 2006, 11:50 am · Jason Ruymen
Preloading for the second Day of Defeat: Source Free Weekend has begun. This second free trial period features all the new content added to Day of Defeat: Source in the Summer Update, including the new gameplay type and missions.Preloading will let you start playing the moment the countdown hits zero.
  • spremenil: icemarik ()

steev ::

Zmenen ;)

Se jutr vidmo pol gor. Bom dou zvecer loadat :D

Sem zdej vidu da je ze zloadan 73% (vrjetn ma ksne iste fajle kot hl2, css ...)
:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: steev ()

sparklyslo ::

Škoda, da se pri nas ta igra ni preveč prijela.
Men je všeč. Še posebej thompson. Za moj okus veliko boljša od COD-ov, pa goljufanja je definitivno manj kot pri COD2 in s tem je igralnost boljša.
Še dobro, da je celo morje dobrih nemških strežnikov.

Tilen ::

Bom za hec downloadal :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

bluefish ::

enako

Smo trenutno edini klan v sloveniji ki igra Day Of Defeat Source bH! Bad Habbit www.bad-habbit.com join us challange us

Obstaja kar veliko klanov za DOD Source in kar nekaj dobrih lig.

http://enemydown.co.uk
http://www.clanbase.com
http://www.panicos.it
http://www.zkfl.net

Zgodovina sprememb…

• spremenil: icemarik ()

Men ne dela. Dam en star acoount (nikol uporabljen), pa mi doda ne pokaže na game listi.

Naredi nov account.

Good Guy ::

hmm tale špil se mi zdi mal štorast al se moreš sam navadit :D
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

OldSkul ::

Raje cod uo igram kot pa tole. Še posebej avtomatske puške so mi extra nerodne, pač sem navajen na cod. Riflce so pa zakon!

Jezus kristus! A kdo to sploh igra?

HS sploh ne obstaja in nic. Pri mašinki maš taki recoil da lih tolk da te v zvezde ne odnese ko 2 metka ustrelis, rofl.

Pa grem na en server [kr en] spilam in pac ista fora kot pri CSS nekaj bombe mi dajo gor na tank al nekaj pa jaz enga ubijem pol pa kao ono raznese kr se je zgleda bil en in potem tista glasba ko oni nasprotnik zmaga TAKO NAGLAS da mi je skor vtrgalo slusalke gor ja ne mors no.

Sem kr sal dol, hvala lepa. Se dobro da obstajajo taki "free weekends", da slucajno koga ne premami pa kupi tole.

CSS mi je boljsi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Eto zej dela. Sam tale spil je mal cudn, no saj men se tko zdi. Ne znajdem se kej prevec. Grem rajs css.

bluefish ::

sicer se pa podarjenemu konju dva dni ne gleda v zobe. :D

OldSkul ::

Recoil je res prevelik, podobno je pri cod2.

Jst kr ostajam pri cod1 oz. united offensivu. Igralnost je odlična, igralcev pa še vedno zadosti - seveda moraš imeti original.

TILEN izgleda da si totalen noob. Moti te glasba ob zmagi. Pa kaj tako norega še nisem slišal. Pa pišeš mnenje ko si igro igral sigurno komaj 1 h.
igraj jo polniva dva dni se navadiš na pištole in ti bo šlo dosti bolje od rok. Je res dosti bolj teška igra od drugih, zato pa jo igram.

STEEV
Eto zej dela. Sam tale spil je mal cudn, no saj men se tko zdi. Ne znajdem se kej prevec. Grem rajs css. TU LAHKO REČEM SAMO LOL
SMISEL IGRE JE OSVAJAT ZASTAVE :)

kihc ::

Hmnja, men se zdi drgač čist ok za mal po publicu se izživljat, čeprav mi vse skupaj deluje nekam "trdo". Za 3700 sit se mi zdi čist ok :)

Če igraš na slušalkah pa verjamem da če imaš zadevo bolj naglas tista glasba na koncu deluje precej destruktivno :D
x

Ja imam zelo na glas prav zaradi CSS da slisim kje se folk potika po plati. Potem zazenem to in me skor vrze s stola ko zaspila tisti sound ob koncu runde. Nevrjetno, res.

Good Guy ::

http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

kihc ::

Zakaj imajo pa švabi namesto noža lopato??? Nevem kaj naj rečem druzga kot lol ...
x

Evil mind ::

Zakaj imajo lopato? Zato da si izkopajo grob :D

sparklyslo ::

>>Pri mašinki maš taki recoil da lih tolk da te v zvezde ne odnese ko 2 metka ustrelis, rofl

Heh, kje si pa vidu da s strojnico kar stoje strelaš. Polož jo na okno, ograjo, tla pol bo pa recoil ta prav.

tsatthoggua ::

Igra ga trga. Grafika je super, modeli se obnašajo dokaj realistično problem opaziš šele po nekaj dnevih igranja. In sicer....velika večina samo leta nekaj za brezveze po mapi, medtem ko jest čakam zraven zastave na še enega igralca ( za določene zastave rabiš 2 osebe za zavzem).
In ko vidiš prvega narodnega heroja laufat mem tebe - ok uredu, in tu se približuje drugi tekmovalec - cilna ravnina, cilj in govedo teče naprej ko da ga čaka mrzla kokta za ovinkom. 10s kasneje staknem granato in veselo gledam odštevanje do respawna. Postrelim par nepridipravov se dotolčem do zastave in ponovi vajo.
Folku igra ni popolnoma jasna in velika večina se grebe za sniperje (res ga trgajo :) ) in potem kampira celo igro na istem mestu namesto da bi se premaknil do naslednje točke.
Zadnjič sem igral tist nov gameplay z nastavljanjem bombe - prvi filing je bil kar uredu, vendar ne morem trdit da se isto tam ne dogaja ker nisem igral dlje časa.

Igra se mi zdi skrajno teamska in brez klana mislim da vsakemu kaj kmalu dol pade brezglavo letanje oziroma tisti filing da moraš vse sam nardit da tvoja ekipa zmaga. Za dober gameplay je treba na kak nemški klanovski server z max 12 igralcev ( just a tip).

CSS vs DODS pa takole. CSS mi je kar bolj všeč ker ni nonstop respawna in je treba bolj pazit kam skačeš da ne uletiš direkt med cel team nasprotnikov :D Definitivno pa spet na nemških serverjih ker slowenci so sami ownerji - teh b3st pl@y3rs in the wh0l3 world in še niso slišal za teamplay. rank whores po domače povedan.

Spet pa za bogih 6k dobiš paket CSS, DODS, HLD kar nekako pomeni da igra sama stane 4 petkove pire. Vsekakor vredno nakupa.

Ej folk, a se dobimo na ksnmu serverju (dost jih je praznih).

MATiCEK ::

tsatthoggua zelo dobro si to napisal. Ne pa eni komentarji zgoraj, ko igro igrajo par minut pa že pišejo taka mnenja, da te kuj mine do igre ... pol pa vseeno sam probaš igro ... jo igraš par ur in ko se navadiš vidiš da igra res trga. Meni osebno dosti boljša od COD.

Witboy ::

Men tut igra trga... na zacetku mi je bla mal tecna k se mors na "fiziko" navadt... ampak pol po kaki urci... sm celo noc prespilel :D

mozicl ::

A še kdo slučajno igra tole?
Jest sm neki probu in morm reč da je špil zakon :D.

Ko klikam tale link bad habit zgleda da stran ne obstaja več a bi se dalo kako drugač pridt do vs?.

ZaOstali ::

Ko klikam tale link bad habit zgleda da stran ne obstaja več a bi se dalo kako drugač pridt do vs?.

A si pirata probal?
Kupi CSS v trgovini pa boš dobil zraven.
Tisti link je mel steam samo za reklamo in si lahko samo čez(en) vikend igral

A si pirata probal?
Kupi CSS v trgovini pa boš dobil zraven.
Tisti link je mel steam samo za reklamo in si lahko samo čez(en) vikend igral

Imam original CSS in HL2 in DOD:S ni bil zraven.

ZaOstali ::

Potem pa nimam pojma.
Jaz sem si sicer po naslednjem vrstnem redu kupoval igre za Steam:
Counter-Strike:Source ( točno tako škatlo mam )
Orange Box
CS Anthology
Nameravam pa še 1x kupiti HL Anthology. (itak ne bom igral tak kot CS anthology nisem, samo da podprem razvijalce)

Lepo od tebe :).

Mene pa še vedno zanima če jo zdej še kdo špila? Pa najbrž mam pirat nimam pojma! Zanima me še kje je kšn slovenc gor da ga mal šicam :D.

tsatthoggua ::

Po pravici povedano nisem tega spilal ze ulala casa. CSS on the other hand pa prav rade volje zalaufam vsaj 1x na teden.

Ce imas/bos nabavil original (splaca se ti tistle pack na prejsnjem linku) bos imel vedno dovolj folka za igro. Ceneje lahko kupis na kaki online key store trgovini - npr tukaj. Sem ze kupil par stvari in so bile vse OK, razen z CS 1.6 smo ga malo mutil vendar je bilo na koncu tudi to reseno.

Recimo tukaj si pa lahko ogledas statistiko koliko folka igra katero igro trenutno na Steamu.

Jaky ::

mozicl jaz špilam. Moj skill je low, low+ kar je za razmere dods-a kar vredu (največ je med). Trenutno sem najboljši heavy v Sloveniji, pač sem edini. Čez 1 teden bom imel svoj klan (ki je reinkarnacija starega, low skill). Če koga zanima, pa ne zdaj css playerji joj low skill keri noobi, ker je low že zelo dobro, naj me doda na steam: sg_grunger. Kar se tiče same igre dods FTW. Če se hoče kdo pomeriti z mano ali mi pridružiti naj me zgoraj omenjeni steam.

LP Jaka.

jizzer ::

Poglej datume...

Kaj pa je z datumi narobe?
Sm te dodal sam Jaky jest nimam original! Bi pa za občasen špil z veseljem šel v klan.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kupujem Counter - Strike 1.6

Oddelek: Igre
293091 (2825) win64
»

COD-s vs CS-s

342393 (1751) Pesimist
»

Kaj najraje igrate (strani: 1 2 )

717093 (5272) Orchestra
»

Kje bi dubu original Day Of Defeat: Source?

161389 (1157) Highlag
»

Valve & STEAM & On-Line gaming (strani: 1 2 )

718240 (6662) Tilen

Več podobnih tem