Forum » Pomoč in nasveti » NTLDR manjka
NTLDR manjka
doofus ::
hy
Pravkar sem formatiral comp. namestil windowse XP..Vse OK,dokler ne ugasnem oziroma ponovno zaženem računalnika.Ko ga ponovno zaženem mi napiše NTLDR manjka in mi ponudi možnost ponovnega zagona.WTF!!? Nič mi ni jasno.To se mi je pojavilo že prej pa sem še 1× formatiral in na novo naložil winse in isti k.
Če ve kdo kako rešiti to stvar pls. HELP!
Pravkar sem formatiral comp. namestil windowse XP..Vse OK,dokler ne ugasnem oziroma ponovno zaženem računalnika.Ko ga ponovno zaženem mi napiše NTLDR manjka in mi ponudi možnost ponovnega zagona.WTF!!? Nič mi ni jasno.To se mi je pojavilo že prej pa sem še 1× formatiral in na novo naložil winse in isti k.
Če ve kdo kako rešiti to stvar pls. HELP!
Lord.Febo ::
lohka zaženeš računalnik z CDjem od winsov, tam daš repair with console al neki tazga, pa pol ko prideš not, napišeš fixboot.
boych ::
Ko zbootaš z wins cd-je maš tam moznost za recowery console, tipneš r menda in te vrže v konzolo, najprej zahteva admin geslo, pol pa se ti odpre nekaj dosu podobnega in tam pol napišeš ukaz fixboot.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
doofus ::
Mislim da je tle težava v hardveru ker sm malo zrajcu disk itd ene 100× nažgal comp. in sedaj se winsi normalno zaganjajo tnx vsem ki ste pomagal
zee ::
o tej težave se je obilno razpisal mtosev pred nekaj meseci. uporabi iskanje.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zagon računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2165 (2090) | mera |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1387) | lovro1a |
» | Problem pri inštalaciji Windowsov xp na novo!Oddelek: Programska oprema | 1962 (1676) | Al-Ni |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3124 (2362) | xpozed |
» | NTFS se mi je sesul. Na pomoč!Oddelek: Programska oprema | 1433 (1150) | vegavega |