Forum » Programiranje » S čim pregledovati vsebino ddl fajlov?
S čim pregledovati vsebino ddl fajlov?
nokia6310 ::
Evo nekej na netu sem našel navodila za bol učinkovito uporabo svojega programa jawsa.
Zanima me s katerim programom bi lahko pregledal in morda spreminjal vsebino .dll fajlov?
Našel sem nekaj zanimivih stvari, pa bi rabil podatek kaj piše v .dll fajlu pa ne vem s katerim programom to pregledat.
Hvala vsem za odgovore.
Zanima me s katerim programom bi lahko pregledal in morda spreminjal vsebino .dll fajlov?
Našel sem nekaj zanimivih stvari, pa bi rabil podatek kaj piše v .dll fajlu pa ne vem s katerim programom to pregledat.
Hvala vsem za odgovore.
- zaklenil: Gundolf ()
klemen22 ::
Ne moreš ti spreminjati in kar nekaj pregledovati DLL fajlov.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
Vesoljc ::
.dll je kos prevedene (skompajlane) kode tako kot .exe in ce hoces kaj postenea razbrati is tega ven, moras biti ze kar leet mofo hax0r :p
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
klemen22 ::
Verjetno se ne da razbrati nič. Razen če se reees ne najde kakšen z nenormalno količino prostega časa in znanja. Pa da je čarodej.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
zhigatsey ::
Nekaj se pa že da prebrati.... Vse exportane metode in mogoče še parametre (seveda ne imen parametrov ampak samo velikost bytov parametra). Program se imenuje
Dependency Walker.
Dependency Walker.
user4683 ::
Mogoce ma pa .NET Assembly (dll).. tam se da pa marsikaj videt.
Sicer dvomim, da je mel v mislih te dll-je, ampak kul je pe vseeno omenit
Sicer dvomim, da je mel v mislih te dll-je, ampak kul je pe vseeno omenit
nokia6310 ::
klemen22:
A potem so vsi programerji čarovniki?
Ne v mislih sem imel fajl jhook.dll hočem svoj programček skrekat, da bi mi delal pa sem nekje prebral, da moram nekaj spremenit v tem fajlu, če sem čisto pošten.
A potem so vsi programerji čarovniki?
Ne v mislih sem imel fajl jhook.dll hočem svoj programček skrekat, da bi mi delal pa sem nekje prebral, da moram nekaj spremenit v tem fajlu, če sem čisto pošten.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe opozarja na ranljivost v Flashu in AcrobatuOddelek: Novice / Varnost | 6104 (4865) | MrStein |
» | shel32dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1316 (1060) | bluefish |
» | Program za registerOddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1201) | bluefish |
» | [VB2005PRO]Dll uporabaOddelek: Programiranje | 1119 (1003) | UltraTX |
» | PHP in Apache problem...z POSTOddelek: Izdelava spletišč | 1490 (1385) | Trubadur |