Forum » Pomoč in nasveti » flash player problem
flash player problem
globe ::
Kar naenkrat mi ne dela vec klik na povezavo v flash nacinu v inernet expolrerju. Konkretno gre za povezave na siol.net strani. Tiste novice na desni strani, ki gredo po tekocem traku. Na eni drugi strani pa linki delajo, ampak mi najprej napise click to activate thi control in sele potem lahko kliknem povezavo. Prej tega ni bilo. Probal sem na novo instalirat flash player, ampak vseeno ne dela. Kaj bi lahko blo narobe?
boyan64 ::
ravno s to težavo se zezam že par ur. končno sem morda ugotovil kaj je.
po mojem flash player 9 ni kompatibilen s to zadevo na siol strani. sem ga odstranil in namestil flash player 8. sedaj je pa OK.
po mojem flash player 9 ni kompatibilen s to zadevo na siol strani. sem ga odstranil in namestil flash player 8. sedaj je pa OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TWINOddelek: Omrežja in internet | 4196 (819) | Ori |
» | YouTube blokira internetno povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 2137 (1636) | Bakunin |
» | Flash player download linkOddelek: Programska oprema | 3839 (3664) | jacal |
» | Internet explorer se ugasa - sam od sebe... HELP !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1616) | jarni2 |
» | izdelava strani-vprašanjaOddelek: Izdelava spletišč | 990 (854) | Gwanaroth |