Forum » Programiranje » [J2ME] Prenos datotek preko BlueTooth-a
[J2ME] Prenos datotek preko BlueTooth-a
rabbit-zek ::
Glede nato da ne podpirajo vsi telefoni prenos datotek preko BlueTooth-a me zanima če obstaja kakšen program v J2ME (že napisan), ki bi to omogočal?
Life sucks in many ways!
- spremenilo: snow ()
MasterBlaster ::
Z J2ME me moreš na noben način prenašat datotek, ker JVM sploh nimaš dostopa do file systema. J2ME ima samo omejeni record store, kamor lahko shranjuješ podatke. Ti podatki so pa potem vidni samo temu programu, ostalim aplikacijam na telefonu pa ne.
Tk je pa pika .
sreckom ::
Morda bo tole kaj pomagalo. Vendar pa dvomim v velikansko podporo JVM strojčkov na mobilnikih (morda pa le....).
jsz ::
Najprej rabiš nek medij, kot tudi protokol (BT, IR, kaj drugega), preko katerega boš prenašal karkoli na telefon. Če tega nimaš ne moreš kopirat na telefon.
rabbit-zek ::
No ja mogoče sem napisal dvoumno. Obstajajo telefoni kateri imajo BT samo za prostoročno in nič drugega zato me zanima samo če je možen prenos datotek.
sreckom: hvala za link ... upal sem bolj na kakšno že izdelano aplikacijo ;)
sreckom: hvala za link ... upal sem bolj na kakšno že izdelano aplikacijo ;)
Life sucks in many ways!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Letos prodanih že 10 milijonov iPhonov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15360 (11136) | techfreak :) |
» | BarCode reader za J2ME telefoneOddelek: Mobilne tehnologije | 2017 (1836) | David1994 |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5372 (5370) | mrkva1 |
» | Kaj menite o SGH-Z150?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1865 (1222) | kriko1 |
» | [j2me] Kako naložit java aplikacijo na telefon?Oddelek: Programiranje | 2036 (1789) | desperados |