Forum » Programska oprema » Outlook 03 + exchange server in rulesi
Outlook 03 + exchange server in rulesi
pablohasan ::
V firmi laufamo outlook 2003 v kombinaciji z exchange serverjem. Naredil sem si nekaj pravil (rules) za razporejanje službenega smetja, ki pride po emailu.
In zdaj problem: program mi je sam od sebe določil, da so nekatera pravila client only, druga pa na serverju. Nikjer pa ne najdem, kje se to nastavi. Mi lahko kdo pomaga?
lp
In zdaj problem: program mi je sam od sebe določil, da so nekatera pravila client only, druga pa na serverju. Nikjer pa ne najdem, kje se to nastavi. Mi lahko kdo pomaga?
lp
Ziga Dolhar ::
Pred časom sem imel težave s tem, vendar v zadnjem času [letu] nimam več -- vsa pravila so na strežniku, nobenih client-only.
Morda kaj pomaga ...
Morda kaj pomaga ...
https://dolhar.si/
pablohasan ::
Živjo Žiga,
pomagalo je. Vzrok je bil zelo banalen. Določene akcije lahko izvede samo outlook klient. Ena izmed teh je mark message as read. Ta mi je delala težave.
Hvala & lp.
pomagalo je. Vzrok je bil zelo banalen. Določene akcije lahko izvede samo outlook klient. Ena izmed teh je mark message as read. Ta mi je delala težave.
Hvala & lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mount network drive samo za backupOddelek: Omrežja in internet | 1116 (885) | Lonsarg |
» | Rešitev za sproten backup 40-ih računalnikovOddelek: Programska oprema | 5658 (3914) | aleksander10 |
» | [PHP] Delo z večimi bazami (repliciranje)Oddelek: Programiranje | 714 (604) | keworkian |
» | Cene za Visto so tu, Vista še ne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10351 (7088) | Smorny |
» | Luknja v požarnem zidu SP2 za Windows XPOddelek: Novice / Varnost | 3452 (3452) | Cokolesnik |