» »

Proteinski pripravki

Proteinski pripravki

Loki ::

zanima me, ce kdo pozna trgovino, kot je www.bodybuilding.com (e-store) z razlicnimi proteinskimi nadomestki (designer whey, 100% whey.......), samo da je v evropi (slovenija ne steje). me zanima malo primerjava cen.
najraje nemcija, avstrija in uk.
I left my wallet in El Segundo
  • spremenil: Loki ()

grex ::

vpraši na tale forum, ti bodo verjetno veliko več znali povedati.

hysteria ::

V evropi ne boš dobil ceneje kot pri nas, kvečjemu dražje. Primer; gensanovi dodatki so v Italiji kjer jih proizvajajo celo dražji kot pri nas. Poceni je samo preko luže, kanta proteinov naprimer tudi trikrat cenejša kot pri nas. Največ majo pa akcije če kupiš dve ti dajo npr. 50% popusta, itd. Sam k pol prišteješ še poštnino in imbecile na carini ki ti loh upalijo tak davek da kr glava peče, se skoraj ne splača. Dobre izkušnje imam samo z naročanjem multivitaminov, antioksidantov, esencialnih maščob (in pa afrodiziakov he he >:D ) v tejle trgovini www.puritancatalog.com kjer sm vključno s poštnino in carino prišparal skor 50% , kot če bi podobne stvari kupil v evropi.

#000000 ::

Čim ti na forumih sprašuješ kako in kaj z kemijo v zvezi fitnesa, mislm da najbojš da si nabaviš ruske 'kao fatburnerje- ki majo kakih 35% steroidov ipd. šita notri' al pa da kr direkt na šprice prešaltaš, v pol leta si skor švarci. Kako bo pol s tvojim zarodom ipd. se ne sekiraj velik. Kaj bi porabu 6 let da si naredim telo, če ni cajta :)

Loki ::

ne tezi ti zadnji. kaj bi sploh gradil telo? fentaj se.
I left my wallet in El Segundo

#000000 ::

Ne tezi ti prvi, LOL


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

fitness forumi pri nas

Oddelek: Loža
212816 (2359) k--p
»

Tujina vs. Slovenija po cenah

Oddelek: Kaj kupiti
444492 (2566) Taubi19

Kako do denarja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6953551 (48927) Gandalfar
»

Cene po 1.5.04 ?

Oddelek: Kaj kupiti
463592 (2251) Nevron

Več podobnih tem