Forum » Igre » Pomoč: Rome Total war
Pomoč: Rome Total war
begy ::
Pozdravljeni,
želim posodobiti rtw zato sem si potegnil patch 1.5 pa probal posodobiti pa piše da moram najprej instalirat patch 1.3. Pa sem storil to. Potem sem znova poskušal z 1.5 pa se mi spet napiše: This patch will only upgrade version 1.3 to version 1.5. You can download patch 1.3 from www.totalwar.com. Pa sem pa spet negre, proseim za pomoč. hvala
želim posodobiti rtw zato sem si potegnil patch 1.5 pa probal posodobiti pa piše da moram najprej instalirat patch 1.3. Pa sem storil to. Potem sem znova poskušal z 1.5 pa se mi spet napiše: This patch will only upgrade version 1.3 to version 1.5. You can download patch 1.3 from www.totalwar.com. Pa sem pa spet negre, proseim za pomoč. hvala
hehehe
DOOM_er ::
aha k ponavad patchanje zafrkava pri piratskih verzijah iger
Robots will steal your job. But that's OK
Mimogrede izšel je RTW Alexander, kjer se boriš v aleksandrovi kampanji nad perzijci in indijci, pri je dodano veliko novih ozemelj pa še 60 novih enot je navoljo
hehehe
Ok, tokrat sem inštaliral mod za RTW: europa barbarorum.
No karkoli sem z velikim pričakovanjem 2x na igro, začtna stran se je prikazala, potem pa je igro vrglo ven Kdo bi mislo.
Ve kdo mogoče kaj narediti aali če je že imel podobne težave. Igra je posodobljena na vesio 1.6 tako, da nebi bilo potrebno.
Lp
No karkoli sem z velikim pričakovanjem 2x na igro, začtna stran se je prikazala, potem pa je igro vrglo ven Kdo bi mislo.
Ve kdo mogoče kaj narediti aali če je že imel podobne težave. Igra je posodobljena na vesio 1.6 tako, da nebi bilo potrebno.
Lp
hehehe
najcar ::
mi kdo plis pove, kaj pomeni lan batles in kaj tam počneš(kaj bi dal da bi bil imperial campaign)na multiplayer_ju?
def0r ::
Samo bitke so, realnocasovni del igre. Kampanje zal ne mores igrati, razen ce je kaksen poseben mod za to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74662 (17428) | tropico2078 |
» | Punk Buster problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3345 (1702) | Ciklamen |
» | Igra kdo Battlefield 2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7061 (4131) | ziga1990 |
» | ROME - Total WarOddelek: Igre | 2242 (1426) | begy |
» | COD-patch1.5Oddelek: Igre | 2468 (1719) | PainDrinker |