Forum » Programska oprema » Excel - zamenjava dveh celic
Excel - zamenjava dveh celic
Storm ::
Zanima me, kako v excelu zamenjaš dve celici ali bloke celic. konkretno imam celice od recimo a5-a10 in a15-a20. Sedaj bi rad drugi blok zamenjal s prvim tako da mi ni treba, najprej kopirat prvi blok v a25-a30 itd itd. Torej rad bi to naredil v enem koraku, in ne v treh. 1x sem vidu tipa ki je to naredu, ampak ni hotu povedat in je skrival kombinacijo dveh tipk, i guess.
Markec The Great
smetko ::
Če je uporabljal samokombinacije tipk potem je vrjetno uporabljal makroje.
Vendar se da podobno funkcionalnost doseči z officeovo odložišče(office 2003). najlažje do njega pridete tako, da dvakkrat pritisnete [Ctrl]C.
Na ta odložišče pač lahko potem odložite več obsegov, in jih tud pobirate v poljubnem vrstnem redu.
Vendar se da podobno funkcionalnost doseči z officeovo odložišče(office 2003). najlažje do njega pridete tako, da dvakkrat pritisnete [Ctrl]C.
Na ta odložišče pač lahko potem odložite več obsegov, in jih tud pobirate v poljubnem vrstnem redu.
No comment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi v blokuOddelek: Omrežja in internet | 4939 (1633) | starfotr |
» | Copy & PasteOddelek: Pomoč in nasveti | 699 (639) | StratOS |
» | Kako naredim Screenshot?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5161 (4694) | R33D3M33R |
» | [excel] makro | excel -pomocOddelek: Programiranje | 1975 (1759) | smetko |
» | Kako v excelu shraniti kot sliko?Oddelek: Programska oprema | 2565 (2264) | Slavček |