Forum » Omrežja in internet » Hotmail...
Hotmail...
DrSergioDJ ::
.. Zanima me, ce ima opcijo oz. ce se da kakorkoli ustimat, da cim ti posljes en email, da se ti avtomatsko shrani po drafts oz. nekam shrani?
...
Lucas ::
enostavno obkljukaj polje "Copy Message to Sent Folder",
sporočila se tako shranijo v mapo...če je to to, kar si mislil...?!
sporočila se tako shranijo v mapo...če je to to, kar si mislil...?!
I was here...
ja, sam to me spet pripelje do tega, da se morem to obkljukat spomnit vsakic ko pisem email.... a ni kaj takega, kar bi obkljukal 1x, pa bi potem skoz veljalo?
...
ja, mam pac mal vec accountov, pa dejansko me zanima za hotmail, ce je to sploh mozno ( ker bi reku, da ni..)
...
|GrEgOr| ::
ja, mam pac mal vec accountov, pa dejansko me zanima za hotmail, ce je to sploh mozno ( ker bi reku, da ni..)
pa saj v aulooku si lahko nastimas vec accountov. Pa pol ustvaris pravilo in se ti sporocila poslana shanijo v zeljeno mapo
pa saj v aulooku si lahko nastimas vec accountov. Pa pol ustvaris pravilo in se ti sporocila poslana shanijo v zeljeno mapo
pa ne nucam outlook no....joj...mah, sej ni vazno, vidim da se v hotmailu to zal ne da ( prek IE mislim ). vseeno hvala za vso pomoc
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hotmail uvaja aliase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20280 (18669) | kitara8 |
» | Hotmail ob prehodu desetletja začasno izgubil e-poštoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7262 (5604) | andromedar |
» | Windows Live Mail Desktop BetaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4972 (3571) | CaqKa |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17204 (17204) | Bakunin |
» | hotmil računOddelek: Omrežja in internet | 1404 (1286) | SkIDiver |