Forum » Kaj kupiti » Nakup preko interneta iz tujine
Nakup preko interneta iz tujine
Bonbon ::
Zanima me, če ima že kdo kakšne izkušnje z nabavo preko interneta iz tujine?
Prosim, če mi lahko kdo pove, kje ste kupovali in ali obstaja dostava tudi v Slovenijo?
Zanima me tudi, kako ste bili zadovolljni s kvaliteto kuplljene opreme? Ali ste kdaj dobili okvarjeno opremo? Kako je z reklamacijo oz. servisom opreme v primeru, da gre kaj narobe?
Sprašujem pa za naslednji artikel:
Asus serverska matična plošča K8N-LR. Matične plošče se ne bodi v Sloveniji (Jae, Avtera) in to že tri mesece, odkar sem jo opazil na uradni strani Asusa. Kje bi bilo vredno še povprašati za to ploščo?
Imajo jo v internetnih prodajalnah v Avstriji in Nemčiji, vendar nimajo dostave v Slovenijo, vsaj kolikor sem poizkušal?
Prosim, če mi lahko kdo pove, kje ste kupovali in ali obstaja dostava tudi v Slovenijo?
Zanima me tudi, kako ste bili zadovolljni s kvaliteto kuplljene opreme? Ali ste kdaj dobili okvarjeno opremo? Kako je z reklamacijo oz. servisom opreme v primeru, da gre kaj narobe?
Sprašujem pa za naslednji artikel:
Asus serverska matična plošča K8N-LR. Matične plošče se ne bodi v Sloveniji (Jae, Avtera) in to že tri mesece, odkar sem jo opazil na uradni strani Asusa. Kje bi bilo vredno še povprašati za to ploščo?
Imajo jo v internetnih prodajalnah v Avstriji in Nemčiji, vendar nimajo dostave v Slovenijo, vsaj kolikor sem poizkušal?
klemen22 ::
Matično se ne splača. Ker imaš pri nas ogroomno izbiro tudi drugih znamk. Če ti kej crkne boš pa v tujino pošiljal nazaj na garancijo. Folk bodite pametni.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
tomaz 06 ::
Jaz sem ze nakupoval pa ni blo problemov... ljudje smo prevec crnogledi, kot da nas na vsakem koraku caka kaka tezava...
VASkO ::
Če ti kej crkne boš pa v tujino pošiljal nazaj na garancijo. Folk bodite pametni.
kaj ce pa ti ne crkne? pri nas ne rabis posiljat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s senetic.siOddelek: Kaj kupiti | 16183 (3675) | Dafer |
» | Pošiljanje telefona na Kitajsko - garancijaOddelek: Loža | 4554 (3053) | thom4s |
» | prejel sem poškodovan artikel na mimovrste! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 68535 (57239) | Pyr0Beast |
» | Nakup strojne opreme v tujini (Geizhals)Oddelek: Kaj kupiti | 1697 (1482) | kmetek |
» | Nov komp od 400€- 500€Oddelek: Kaj kupiti | 2087 (1803) | mtosev |