Forum » Pomoč in nasveti » samodejna odjava računa
samodejna odjava računa
Egii ::
Računalnik je bil okužen z spyware virusi ,..... .Potem sem šo čisti spyware z ewidotom, program je vse lepo počisto (očitno še nekaj kaj nebi smel) po ponovnem zagonu računalnika, pa me je tokoj odjavil iz računa.Tudi v varnem načinu se enako dogaja. sploh nemorem prit v windowse,ker ko stisnem na ikono log in se v sekundi log off. je že mel kdo tak primer. Probo sem obnovit register pa nič. Tudi Windowse sem preinštalirar ,pa nič ne pomaga.
please help. Računalnika pa nočem formatirat ker so eni programi gori. mislem se bi se dalo rešit ampak če pozna keri bolšo rešitev naj prosim ....:)
please help. Računalnika pa nočem formatirat ker so eni programi gori. mislem se bi se dalo rešit ampak če pozna keri bolšo rešitev naj prosim ....:)
-Techo- ::
am... probej it se prek admini notr ctrl+alt+del pa pod user Administrator pa kodo ce jo mas to je use kr ti loh predlagam
One for all, all for one
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP REINSTAL ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 945 (507) | Yacked2 |
» | Outlook express 6 pozabil slovenskoOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1515) | Rok Nemec |
» | [ Windows XP ] Access denied!Oddelek: Operacijski sistemi | 1923 (1638) | opeter |
» | Disk sesul - NTLDR is missing!Oddelek: Operacijski sistemi | 1128 (962) | °X-bajtek° |
» | Po XP sp1 se ne zažene večOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (977) | DOOMen |