Forum » Programska oprema » DVD Pekač Nec 3540
DVD Pekač Nec 3540
HELLTRAIN ::
Pozdravljeni!
Imam težavo z Nec-ovim dvd pekačom, ki mi ne bere določenih ''pečenih'' DVD-jev. Bere mi npr. pečene DVD-je znamke Verbatim, vse originale, nakar vse kar je ostalih znamk ne bere(SmartBuy, Intenso, Bulk...) V Windows Explorerju mi označi vstavljen DVD kot prazen medij ali pa napiše da ni vstavljenega DVD-ja. Če pa grem v PowerDVD in zaženem DVD, ki ga WExplorer zazna kot praznega, mi film normalno zažene.
Prosim pomagajte!!!
Imam težavo z Nec-ovim dvd pekačom, ki mi ne bere določenih ''pečenih'' DVD-jev. Bere mi npr. pečene DVD-je znamke Verbatim, vse originale, nakar vse kar je ostalih znamk ne bere(SmartBuy, Intenso, Bulk...) V Windows Explorerju mi označi vstavljen DVD kot prazen medij ali pa napiše da ni vstavljenega DVD-ja. Če pa grem v PowerDVD in zaženem DVD, ki ga WExplorer zazna kot praznega, mi film normalno zažene.
Prosim pomagajte!!!
- premaknila iz Mali oglasi: vrtnyka ()
slatko ::
Jest mislim da je napaka softwerska, ne hardwerska. Formatiraj, pa boš vidu kako naprej...če še vedno ne bo vredu, potem je res nekaj narobe s pekačem (prej seveda ptrobaj tudi nov firmware).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: slatko ()
taja13 ::
potem je se v garanciji in zatezi na servisu
ne vem pa, ce ne bos zgubil garancijo, ce bos sam nadgradil firmware
ceprav sumim da so kar windowsi krivi, ker z dolocenim softwerom pravis. da dela
ne vem pa, ce ne bos zgubil garancijo, ce bos sam nadgradil firmware
ceprav sumim da so kar windowsi krivi, ker z dolocenim softwerom pravis. da dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z DVD/CD pekačem NEC DVD RW ND-3550AOddelek: Strojna oprema | 1637 (1361) | solatko |
» | DVD pekač ne bere lastnih DVDjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1940) | k4vz0024 |
» | zakaj ne bere dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2112 (1859) | kriko1 |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3165 (1717) | kurjač |
» | Problem s Pioneer 16xOddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1166) | AtaStrumf |