Forum » Strojna oprema » Čudno obnašanje grafične kartice ---> asus eax x1300pro pcie
Čudno obnašanje grafične kartice ---> asus eax x1300pro pcie
rdecaluc ::
Pozdravljeni!
Imam zgoraj omenjeno grafično kartico in mam majhen problem. Ko startam windows se ekran izklop in uklop v welcome screnu, ko se pa logam-in pa se izklop in vklop se enkrat(za cerka 3sec). Preden sem instaliral driverje ki so prisli z novo grafično v škatli ni bilo teh probleov.Probal sem ponovno inštalirat driverje in ne pomaga .
Če se mogoče komu kaj sanja kaj bi lahko bilo naj napise tukaj...
Lep pozdrav!
Imam zgoraj omenjeno grafično kartico in mam majhen problem. Ko startam windows se ekran izklop in uklop v welcome screnu, ko se pa logam-in pa se izklop in vklop se enkrat(za cerka 3sec). Preden sem instaliral driverje ki so prisli z novo grafično v škatli ni bilo teh probleov.Probal sem ponovno inštalirat driverje in ne pomaga .
Če se mogoče komu kaj sanja kaj bi lahko bilo naj napise tukaj...
Lep pozdrav!
Est modus in rebus. ,typos
- premaknil iz Operacijski sistemi: BigWhale ()
rdecaluc ::
Joj naredu eno napako in po pomoti tole temo uvrstil pod operacijske sisteme ...prosim ce lahk opremaknete pod ustrezno temo.
Hvala!
Hvala!
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn zaslonOddelek: Zvok in slika | 1492 (988) | WiBee |
» | 8GB ram-prvo 7,89 usable,zdaj 7,15Oddelek: Pomoč in nasveti | 1582 (1185) | Halfdead987 |
» | AMD driverji se nočejo inštalirat..Oddelek: Pomoč in nasveti | 634 (566) | Halfdead987 |
» | LCD Samsung 940BF 19" PROBLEMOddelek: Strojna oprema | 1695 (1160) | bolek12 |
» | 1GB ram-a in windowsi XP??? Gre to sploh skupaj?Oddelek: Operacijski sistemi | 2397 (1647) | R33D3M33R |