Forum » Programska oprema » Formatiranje in shramba mejlov v Outlooku ?!?
Formatiranje in shramba mejlov v Outlooku ?!?
Magician ::
Disk morm sformatirat, ker počasi že šepa. Rad pa bi obdržal vse mejle ( imam jih okoli 40 ) v programu Outlook Express. Kaj naj shranim, kje to najdem v katerem direktoriju se nahajajo mejli ?
Hvala
Hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
iration ::
Ko sem pred leti uporabljal OE sem imel tale programček za to.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
iso2000 ::
datoteko od outlooka najdeš nekje pod: Documents and Settings\uporabnisko_ime\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook - upam da nisem kiksnil, ker tole pišem po spominu, preverit pa ne morem, ker sam Outlooka ne uporabljam.
Datoteka pa ima končnico pst. Pa če boš iskal Local settings mapo je skrita, tako da moraš najprej aktivirati v pogledu prikazovanje skritih elementov. Drugače se mi zdi, da Outlook omogoča tudi izvoz, ter kasnejši uvoz sporočil in kontaktov.
LP
Datoteka pa ima končnico pst. Pa če boš iskal Local settings mapo je skrita, tako da moraš najprej aktivirati v pogledu prikazovanje skritih elementov. Drugače se mi zdi, da Outlook omogoča tudi izvoz, ter kasnejši uvoz sporočil in kontaktov.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uninstal OutlookOddelek: Programska oprema | 2001 (1659) | Duhec |
» | ohranitev podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 2606 (2358) | chrush |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2503 (2427) | smetko |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2591 (2483) | knesz |
» | Kako rešiti pošto iz OUTLOOKA ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2880 (2657) | Kriko |