Forum » Strojna oprema » Problemi z diskom
Problemi z diskom
mblazi22 ::
Živjo
mam en problem z diskom al pa s cem drugim. Kar na lepem mi je rac. Crknu. K sm ga palu je slo mimo tistega okna kjer ti ponudi da gres v bios, pol je se neki pisalo, spodi pa to
Verifying dmi pool data.
A disk read error occured
press ctrl+alt+del to restart
In pole k si stisnu kar ti pise je prslo nazaj do istega. Prvo sm mislu da je z diskom kaj narobe in sm sou kupit drugega. Tega sm prklopu in pole zacnu instalirat windowse, vmes se mi je sam restartu, in nazaj se je ustavlo pr istem kot sm prej povedu. Zdej pa sploh ne vem kaj naj nrdim. Kaj bi blo lahko narobe, je mozno da je maticna.
Konfiguracija:amd xp 2200+, neka maticna ecs, geforce4200ti, pa disk makstor 60gb
rac. Je star enih 4 leta.
Prosim za kak nasvet.
mam en problem z diskom al pa s cem drugim. Kar na lepem mi je rac. Crknu. K sm ga palu je slo mimo tistega okna kjer ti ponudi da gres v bios, pol je se neki pisalo, spodi pa to
Verifying dmi pool data.
A disk read error occured
press ctrl+alt+del to restart
In pole k si stisnu kar ti pise je prslo nazaj do istega. Prvo sm mislu da je z diskom kaj narobe in sm sou kupit drugega. Tega sm prklopu in pole zacnu instalirat windowse, vmes se mi je sam restartu, in nazaj se je ustavlo pr istem kot sm prej povedu. Zdej pa sploh ne vem kaj naj nrdim. Kaj bi blo lahko narobe, je mozno da je maticna.
Konfiguracija:amd xp 2200+, neka maticna ecs, geforce4200ti, pa disk makstor 60gb
rac. Je star enih 4 leta.
Prosim za kak nasvet.
- polepsal: OmegaBlue ()
Type-R ::
resitiraj bios, vzemi baterijo ven za keke pol minute in jo daj spet nazaj, če pa še to nebo pomagalo pa probaj updejtad bios na najnovejšege keri obstaja za to matično.
mblazi22 ::
Bios sm resetiru samo se ni nc spremenilo. Ma kako se pa bios updejta. Samo mislm d ni bios. K sej ce je dello do zdej s tem biosom bi moglo tud naprej.
Ma bom probu tu bios zamenjat ce mi kdo pove kako.
Maticna je pa ta: ECS K7S6A
Ma bom probu tu bios zamenjat ce mi kdo pove kako.
Maticna je pa ta: ECS K7S6A
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja BiosaOddelek: Pomoč in nasveti | 3938 (2245) | BivšiUser2 |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1176) | Meizu |
» | flash biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1308) | pierlo |
» | Računalnik crknu po testiranju s Primo 95 NUJNA POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1278) | Bager167 |
» | Windows XP setup!Oddelek: Programska oprema | 1039 (841) | CaqKa |