Forum » Pomoč in nasveti » Low disk na XP
Low disk na XP
Dr_S ::
Torej imam eno težavo in na netu ne najdem nič pametnega ...
Za windowse XP imam eno particjo veliko 10GB
Na tej particiji imam samo XP, ter driverje, vse ostalo, programi, igre .... imam na drugi particiji.
Do sedaj je bilo vse v redu, v zadnjih dveh dneh pa se kar naenkrat comp restarta po blue screenu. To se mi je zgodilo v 2h dneh 2x. Sedaj sem izklopil da se ne restarta avtomatsko da bom videl kaj je težava.
Torej, nazaj na moj problem. Ko sem pregledal kaj vse imam na particiji od XP sem videl da je zasedenost 7GB. Torej bi moral imeti še vsaj 3GB frej. Vendar me XP že opozarjajo na low disk space, in da imam samo še 400MB frej.
Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe ali pa morda kakšen program ki pregleda disk?
Imam skoz vklopljen Kaspersky (posodobljen) ter ZA.
Lahko vam dam tud hijack this log če vam bo kaj pomagal.
Lp
Za windowse XP imam eno particjo veliko 10GB
Na tej particiji imam samo XP, ter driverje, vse ostalo, programi, igre .... imam na drugi particiji.
Do sedaj je bilo vse v redu, v zadnjih dveh dneh pa se kar naenkrat comp restarta po blue screenu. To se mi je zgodilo v 2h dneh 2x. Sedaj sem izklopil da se ne restarta avtomatsko da bom videl kaj je težava.
Torej, nazaj na moj problem. Ko sem pregledal kaj vse imam na particiji od XP sem videl da je zasedenost 7GB. Torej bi moral imeti še vsaj 3GB frej. Vendar me XP že opozarjajo na low disk space, in da imam samo še 400MB frej.
Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe ali pa morda kakšen program ki pregleda disk?
Imam skoz vklopljen Kaspersky (posodobljen) ter ZA.
Lahko vam dam tud hijack this log če vam bo kaj pomagal.
Lp
Dr_S ::
Ahmmm
Kako to misliš očisti disk? Kako zbrišem vse točke razen zadnje?
Kako to misliš očisti disk? Kako zbrišem vse točke razen zadnje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_S ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2627 (2392) | sk20 |
» | Kateri defrag, da bi vse datoteke prestavil bolj na začetek diskaOddelek: Programska oprema | 1011 (761) | axee |
» | Fedora 12 - migracija /home na raid particijoOddelek: Operacijski sistemi | 2593 (2424) | BlueRunner |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4185 (3787) | imagodei |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6081 (5194) | bajsibajsi |