» »

Nakup digitalca

Nakup digitalca

pobcc ::

No tkole treba je kupt en digitalc in nič druzga kot Canon ne pride v poštev. Zdj pa me sam zanima, od katere cene naprej je tko kvaliteta že sprejemljiva, recimo je tm okol 50000 kosov že vredu al bi blo treba še kj zravn dat. In prosm tut za konkretne modele, ker se ne zastopm res ful na to, nočm dnarja vržt skos okn, ker ga nimam ravno tolk da bi se kopu v njem.
LP

trek@s ::

in nič druzga kot Canon ne pride v poštev

:D :D :D Zdaj si me pa nasmejal. Canon je pri nas veliko precenjen. Sej so zelo kvalitetni aparati sam za isto ceno lahko pri drugi znamki dobiš veliko več muzike.

kajpravis ::

sony je zakon.

7h3_1 ::

najprej puvej za kaj ga boš rabu pa kok kvalitetne slike hočš. Jst osebno mam canon powershot A520 in sm čist zaduvoln z njim. Zdej je uzuni že A530 je si cer mal večji sam ma bl kvalitetne slike. Če hočš pa slikat "mal bl na delč" (več zoom-a) je pa canon powershot S2IS. Je sicer dost večji ma pa 12x zoom (A520 ma 4x zoom) pa tut mal bl kvalitetne slike. K sm jst kupoval digitalca sm gledu še xsus sam so bli predragi.

Kekec ::

Daedalus ::

Sam mam A530 in za tak denar bos IMO težko našel kaj boljšega...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

pobcc ::

Namen digitalca bo izklučno domača uporaba zdj nekako mam tut jaz v mislih Canon A530 (mogoče A540), če bi blo pa dost denarja pa A610. Čeprov sm zdj mal gledu, da je zelo zanimiv tudi Fuji s5600, samo pri njem mi ni všeč to, ker je prevelik.

Racko ::

Poglej Sony DSC-W30

Matej_K ::

Vem da je že drugi cenovni rang ampak a priporočate Canona a700?..Hvala
... .. .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Canonovi fotoaparati vas lahko opečejo

Oddelek: Novice / Ostale najave
154051 (3331) gzibret