Forum » Pomoč in nasveti » Stand-By v XPjih
Stand-By v XPjih
GaS ::
Zivjo!
Zdej sm ugotovil, da ce dam v xp-jih v 'stand by', mi ubistvu cist izklopi kisto, ko ga pa kao spet prizgem nazaj, sm pa takoj v login okencku. Vse super in fajn. Kar me pa zanima je pa to, kako bi lahko kaksen ventilator vseeno delal v stand by-ju? Ker potem ko pridem nazaj not, se recimo proc ze kar lepo segreje.. Plata je pa DFI nf4 Ultra-D, pa winsi xp sp2.
Zdej sm ugotovil, da ce dam v xp-jih v 'stand by', mi ubistvu cist izklopi kisto, ko ga pa kao spet prizgem nazaj, sm pa takoj v login okencku. Vse super in fajn. Kar me pa zanima je pa to, kako bi lahko kaksen ventilator vseeno delal v stand by-ju? Ker potem ko pridem nazaj not, se recimo proc ze kar lepo segreje.. Plata je pa DFI nf4 Ultra-D, pa winsi xp sp2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poraba el. energije medtem ko so naprave izklopljene (OFF,standby)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2366 (2109) | SplitCookie |
» | Se izplača stanje v pripravljenost čez nočOddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1455) | kixs |
» | [FORK] Varčevanje z izklopom stand-by napravOddelek: Strojna oprema | 2507 (2242) | Tomay |
» | Nič vatov za stand-by (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6143 (6143) | bbf |
» | Uninterruptible Power Supply...UPSOddelek: Pomoč in nasveti | 1117 (998) | Pyr0Beast |