Forum » Programiranje » Najboljša knjiga za PHP 4.0
Najboljša knjiga za PHP 4.0
Jux ::
Zdravo.
Rad bi se poglobil v PHP in me zanima, katera knjiga je najbolj primerna da se spravim zadevo učit, ter kje jo dobim. Le po bi bilo če mi tudi svetujete kakšen online manual kjer bi začel (snel sem si manual z php.net), sem popolen začetnik v phpju.
Rad bi se poglobil v PHP in me zanima, katera knjiga je najbolj primerna da se spravim zadevo učit, ter kje jo dobim. Le po bi bilo če mi tudi svetujete kakšen online manual kjer bi začel (snel sem si manual z php.net), sem popolen začetnik v phpju.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
rc-car ::
Manual iz php.net je tisto kar rabis glede manuala!
Glede knjige.. Jest sem enkrat nekaj casa delal z eno knjigo, ki je bla res dobra, sam ne vem imena.. Bla ja zlo debela, ob strane vijolcna in nova zelo, zelo draga!
Glede knjige.. Jest sem enkrat nekaj casa delal z eno knjigo, ki je bla res dobra, sam ne vem imena.. Bla ja zlo debela, ob strane vijolcna in nova zelo, zelo draga!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
darh ::
hm... poskusi na php.resourceindex.com... mogoce tukej kej promernega najdes.. drgac majo pa na www.3delavnica.com 2 moja manuala, k ce pravs da si zaetnik bosta lih prav... mal mas spremenljivke pa operaterje razlozene... se posebej ti bo prav prslo, ce nisi mel nikol prej stika s programiranjem..
Excuses are useless! Results are priceless!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | phpOddelek: Pomoč in nasveti | 882 (778) | luksorzi |
» | [ PHP5 ] Katero knjigo, knjige?Oddelek: Programiranje | 1440 (1146) | vojko20 |
» | Kako je narejen slo-tech portalOddelek: Izdelava spletišč | 1527 (899) | Jackass |
» | PHP TutorialOddelek: Izdelava spletišč | 1506 (1310) | cahahopie |
» | PHP knjigaOddelek: Programiranje | 1189 (1036) | HEKO |