Forum » Programiranje » [C++] Iščejo se inštruktorji.
[C++] Iščejo se inštruktorji.
muzičar ::
Torej iščem inštruktorja C/C++ v Ljubljani. Sem drugi letnik Vegove, program Elektrotehnik Računalništva in imam popravni izpit iz APJ (Algoritmi in programski jeziki). Jemlemo pa string, kazalce, tabele, podprograme etc. Nisem anti programer, imamo nekaj programerske logike in znam kar dobro sestavlat diagrame poteka ampak mi ne gre združevanje sintaks in podprogramov v neko celoto -> program.
Hvala, LP
Hvala, LP
bozjak ::
heh, kdo na vegovi te pa uči? prof. toth?
Drugač pa je snov v drugem letniku lahka, men so se zdel edin sortirni algoritmi brezvezna snov kr je učenje le teh "na pamet" imho čist brez veze...
Če samo programrianje razumeš sem mnenja da ne rabš inštruktorja, oz. će maš kakšno pametno vprašanje pa ti bomo sigurn tuki odgovoril... Edin predlog je, da začneš do popravca pisat programe za zabavo in ne take brezvezne kot jih dobivamo v soli ampak take res koristne, ki pa vsebujejo snov ki jo bos mel na popravcu... To je brez vprasanja edini način da se boš nauču "programerske logike"...
Če pa res rabš koga da ti v živo razloži pa se pomoje noben ne bo branu kakšnga jurja za razlago preproste snovi... Lp
Drugač pa je snov v drugem letniku lahka, men so se zdel edin sortirni algoritmi brezvezna snov kr je učenje le teh "na pamet" imho čist brez veze...
Če samo programrianje razumeš sem mnenja da ne rabš inštruktorja, oz. će maš kakšno pametno vprašanje pa ti bomo sigurn tuki odgovoril... Edin predlog je, da začneš do popravca pisat programe za zabavo in ne take brezvezne kot jih dobivamo v soli ampak take res koristne, ki pa vsebujejo snov ki jo bos mel na popravcu... To je brez vprasanja edini način da se boš nauču "programerske logike"...
Če pa res rabš koga da ti v živo razloži pa se pomoje noben ne bo branu kakšnga jurja za razlago preproste snovi... Lp
muzičar ::
Ko bi le imel prof. Totha. Imam prof. Kastelica. Hja tudi jaz sem si rekel da se nobeden ne bi branil jurja ampak temu ni tako -> vsi ki jih poznam pravijo da ne znajo razlagat oz. nimajo časa -> zato iščem nekoga, ki ima izkušnje z inštruiranjem -> sploh pa ker prof. Kastelic razlaga khm... da ne bom govoril. Je pa res da sem tudi sam "prešprical" ene dva meseca APJ s čemer sem si nekako zaslužil tega popravca. Najbolj me matrajo string-i torej nizi. A je res da vedno napišeš main in nato podprogram -> recimo v main-u uporabiš neko funkcijo recimo "predelaj" in jo po končanem main-u definiraš v podprogramu -> tako da ne zaključiš main ampak na koncu vržeš en { noter in napišeš podprogram, ki ga nato zaključiš z } temu sledi še zaključek main-a z } . Sem se kje zmotil?
bozjak ::
hmm če res misliš, da ne gre drugače se lahko jast javim za kako inštrukcijo... Sicer nimam izkušen na področju inštruiranja (razn občasno kakšnga sošolca), ampak APJ sm drugi letnik naredu brez ucenja z 5 (vse ocene 5)...
drugače pa sestava programa izgleda tako:
#include < > // pač vse knjižnice ki jih potrebuješ
void funkcija1() {...} //dekleracija funkcije, v {} je vsebina funkcije
int funkcija2( int stevilo) {return stevilo*stevilo}
void main() {
int stevilo;
scanf("%d", &stevilo);
funkcija1(); //klic zgoraj napisane funkcije...
printf("Stevilo*stevilo = %d", funkcija2(stevilo)); //drug nacin klicanje funkcije, ta ima argument...
}
lp
drugače pa sestava programa izgleda tako:
#include < > // pač vse knjižnice ki jih potrebuješ
void funkcija1() {...} //dekleracija funkcije, v {} je vsebina funkcije
int funkcija2( int stevilo) {return stevilo*stevilo}
void main() {
int stevilo;
scanf("%d", &stevilo);
funkcija1(); //klic zgoraj napisane funkcije...
printf("Stevilo*stevilo = %d", funkcija2(stevilo)); //drug nacin klicanje funkcije, ta ima argument...
}
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 43139 (3342) | WizzardOfOZ |
» | C# program za pretvorbo v desetiško število z rekurzijoOddelek: Programiranje | 1479 (1202) | MrStein |
» | [c#] Optional parameters must appear....Oddelek: Programiranje | 781 (688) | lambda |
» | [C#] Operacija IN in ALI med dvema int številomaOddelek: Programiranje | 1169 (982) | LeQuack |
» | C++ & XPOddelek: Programiranje | 1670 (1277) | Exilian |