Forum » Strojna oprema » VGA ONBOARD - LCD
VGA ONBOARD - LCD
brassi lucca ::
GIGABYTE 8S661FXM ,775
Celeron 2800/533/256/LGA 775
iščem samo da pridem poceni skozi ( za očeta v glavnem za šah FRITZ in DVD)
No včeraj sem zadevo sestavil in ....
ne deluje mi VGA onboard? Po zvokih slišim da se računalnik nekako privleče v stare windowse XP samo na zaslonu samsung 940B piše kao da ni signala priklopil sem seveda VGA kabel drugač uporabljam digitalni izhod . Do slike nisem mogel priti na nobeni stopnji
V čem je finta? V navodilih MB ne piše nič. Prav zaradi nedelovanja LCD ( tisti sparov MIRO 17'' na RADEONU 7000 in P3 ) sem zamenjal komplet.
Prvotno ni deloval , kompa sem original VGA kabel zamenjal za kabel odsluženega CRT Hyunaia pa je ''spregledal''
MIROV kabel nima poln konektor ( predvidevam vse žice povezane )
SAMSUNGOV tanjši jih ima
HYUNAIEV starejši- debel kabel jih tudi ima.
Kaj narediti? Zadeva je nova ( proc , čipset......) in ne verjamem da to ne bi delalo ker v službi imamo podobne pisarniške računalnike in delujejo normalno.
LP sandi
Celeron 2800/533/256/LGA 775
iščem samo da pridem poceni skozi ( za očeta v glavnem za šah FRITZ in DVD)
No včeraj sem zadevo sestavil in ....
ne deluje mi VGA onboard? Po zvokih slišim da se računalnik nekako privleče v stare windowse XP samo na zaslonu samsung 940B piše kao da ni signala priklopil sem seveda VGA kabel drugač uporabljam digitalni izhod . Do slike nisem mogel priti na nobeni stopnji
V čem je finta? V navodilih MB ne piše nič. Prav zaradi nedelovanja LCD ( tisti sparov MIRO 17'' na RADEONU 7000 in P3 ) sem zamenjal komplet.
Prvotno ni deloval , kompa sem original VGA kabel zamenjal za kabel odsluženega CRT Hyunaia pa je ''spregledal''
MIROV kabel nima poln konektor ( predvidevam vse žice povezane )
SAMSUNGOV tanjši jih ima
HYUNAIEV starejši- debel kabel jih tudi ima.
Kaj narediti? Zadeva je nova ( proc , čipset......) in ne verjamem da to ne bi delalo ker v službi imamo podobne pisarniške računalnike in delujejo normalno.
LP sandi
Moments before detonation , .....................TT
- spremenila: brassi lucca ()
blackmumba ::
pojdi v windowse v SAFE MODU (F8 pred začetkom nalaganja)
zmanjšaj herce na monitorju in poskusi ponovno :)
zmanjšaj herce na monitorju in poskusi ponovno :)
kixs ::
Ce te prav razumem... ti ze na prejsnem racunalniku ni deloval LCD!? In potem si ti sel zamenjat plato in procesor... in se cudis, da LCD se vedno ne dela!?
Problem je vsekakor pri LCD-ju in ne pri racunalniku.
LP
Problem je vsekakor pri LCD-ju in ne pri racunalniku.
LP
brassi lucca ::
ja vse lepo in prav
Jaz spoh ne vidim zagona BIOSA . Da ne bo pomote na starem Radeonu sem s CRT kablom videl sliko ma LCD ''MIRO'' zaslonu NE PA Z ORIGINALNIM KABLOM od LCDja
Je pa začela zadnje čase ratovati slaba zato sem pač izbral to varianto
ker je oče v ajdovščini jaz pa v logatcu sem vzel rač k sebi da ga nadgradim in priklopim na svoj monitor samsung 940B na analogni vhod ker sem pričakoval da bo delalo od prve ampak ne dela
aja ko smo tega k****** MIRA priključili na R9800 je delal B.P.
drugače monitor poganjam z GF6600GT ,256Mb, AGP brez problema v vseh načinih
Jaz spoh ne vidim zagona BIOSA . Da ne bo pomote na starem Radeonu sem s CRT kablom videl sliko ma LCD ''MIRO'' zaslonu NE PA Z ORIGINALNIM KABLOM od LCDja
Je pa začela zadnje čase ratovati slaba zato sem pač izbral to varianto
ker je oče v ajdovščini jaz pa v logatcu sem vzel rač k sebi da ga nadgradim in priklopim na svoj monitor samsung 940B na analogni vhod ker sem pričakoval da bo delalo od prve ampak ne dela
aja ko smo tega k****** MIRA priključili na R9800 je delal B.P.
drugače monitor poganjam z GF6600GT ,256Mb, AGP brez problema v vseh načinih
Moments before detonation , .....................TT
Zgodovina sprememb…
- spremenila: brassi lucca ()
Duhec ::
Mogoče monitor ne preklopi na analogni vhod in ima vključen digitalni (dvi). Poglej na monitorju, če ima kje kakšno tipko za preklop vga/dvi. Eni jo imajo, drugi imajo auto, ki naj bi delovala.
HyperGL ::
samsung 940B ima tako kot 930bf tipko s katero preklopiš iz DVI na ANALOG... to je tipka enter... drži jo nekaj sekund pa bo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung 940BOddelek: Kaj kupiti | 1813 (1695) | Revenant |
» | LCD 19" do ca. 70 tisočOddelek: Kaj kupiti | 1666 (1392) | muhec |
» | Ker lcd do 60 jurjevOddelek: Kaj kupiti | 2060 (1657) | RC14 |
» | 940B ali 913BOddelek: Kaj kupiti | 2308 (1805) | VASkO |
» | LCD 17 ali 19 COLOddelek: Kaj kupiti | 2573 (1902) | policmitja |