Forum » Omrežja in internet » Usenet?
Usenet?
Tero ::
Ko sem nekaj iskal po wikipedi sem videl en link na google groups pa sem se spomnil na usenet :)
Torej koliko od vas še uporablja usenet? Ali so ga forumi "prehiteli"?
Koliko isp-jev v slo še sploh omogoča usenet? Jaz osebno že kakih 8 let spremljam računalniško področje pa ga še nikoli nisem uporabljal :) Pa vi?
ps. Kdo pa uporablja google groups?
Torej koliko od vas še uporablja usenet? Ali so ga forumi "prehiteli"?
Koliko isp-jev v slo še sploh omogoča usenet? Jaz osebno že kakih 8 let spremljam računalniško področje pa ga še nikoli nisem uporabljal :) Pa vi?
ps. Kdo pa uporablja google groups?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Brainstorm ::
Js sem mogoče pred petimi leti malo experimentiral okol tega, potem pa nč več in me prav zanima kakšno je stanje danes.
roscha ::
Usenet je bolj mrtev kot ne.
Spremljam ene 3 newsgroupe, pa še to bolj "spotoma". In še teh ne bom več dolgo. T-2 newsgroup ne prenaša. (Kakšna škoda )
Edit:typo
Spremljam ene 3 newsgroupe, pa še to bolj "spotoma". In še teh ne bom več dolgo. T-2 newsgroup ne prenaša. (Kakšna škoda )
Edit:typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roscha ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko monopol prevlada...Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4248 (2976) | poweroff |
» | Kako je izgledal splet leta 1996 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9344 (5433) | ABX |
» | T-2 lansiral video na zahtevo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11000 (7742) | Sixty9 |
» | Google gor, Google dolOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3301 (3301) | ender |