Forum » Mobilne tehnologije » Siemens A60, kak prenesti fajle na telefon.
Siemens A60, kak prenesti fajle na telefon.
aco111 ::
Hy.
Mogoče kdo ve kak prenesti kako MID muziko alpa sliko na mobitel, sem probo mid 30kB s svoje strani pa piše da je prevelika za pomnilnik (GPRS predpomnilnik), placa na telefonu pa je dovolj. Podatkovni kabl še nisem uporabil, se pa ne da prenesti podatki preko njega, mi je bilo povedano.
Kdorkoli?
Lp. Allesandro.
Mogoče kdo ve kak prenesti kako MID muziko alpa sliko na mobitel, sem probo mid 30kB s svoje strani pa piše da je prevelika za pomnilnik (GPRS predpomnilnik), placa na telefonu pa je dovolj. Podatkovni kabl še nisem uporabil, se pa ne da prenesti podatki preko njega, mi je bilo povedano.
Kdorkoli?
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alternativa Netlimiter za Windows 7 ...?Oddelek: Programska oprema | 2617 (218) | k4vz0024 |
» | Winfast TV 2000 XP na window 7Oddelek: Strojna oprema | 3156 (1605) | Oldi |
» | PHP in šumniki, nekoliko čudno.Oddelek: Programiranje | 1504 (1398) | aco111 |
» | Kako konfiguracijo računalnika narediti?Oddelek: Kaj kupiti | 2337 (1863) | koyotee |
» | Kaj menite o: Router TP-Link TL-R402M 4 Port ??Oddelek: Omrežja in internet | 1372 (1148) | aco111 |