Forum » Mobilne tehnologije » povezava mobitel-pc
povezava mobitel-pc
farko ::
zanima me kako se poveže mobitel z pc?
Telefon simens mc 60.
usb kabel imam imam pa tudi goniln.
Telefon simens mc 60.
usb kabel imam imam pa tudi goniln.
farko
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ZLOky ::
Vtgakneš USB v abakus, drugi konec pa v tulifon, voila. Ne, ma se hecamo. Rabiš kak program, verjetno imaš CD od tulifončka, tu bi znalo bit kaj. Drgač pa jaz uporabljam fMA (float mobile agent) in dela zelooo odlično (prenašanje SMS, MMS, Slik, Kontaktov,...) in to veliko hitreje, kot z orginal programjev od tulifona. Ponavadi, ko prvič vštekaš kabel ga moraš tudi inštalirat, pol priključiš še tulifon in še inštaliraš telefon.
Napiši kaj pač ne veš, pa ti bomo pomahali. (Drgač jaz uporabljam verzijo 2.1.1.102 Beta 3)
farko ::
Program mi zazna ttelefon lahko pogledam sms lahko kličem ne morem pa najti nastavitev telefona ter pogledatislik in jih pošiljati oziroma nalagati melodije ter slike v telefon.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19099 (6902) | smile- |
» | Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 22793 (19345) | Mare2 |
» | (hiter) prenos datotek med telefoniOddelek: Pomoč in nasveti | 2449 (2017) | MrStein |
» | Samsung Galaxy s5 - nenormalno dobro tajanje baterije!Oddelek: Mobilne tehnologije | 4447 (3571) | bajsibajsi |
» | Kateri high-end telefon? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13721 (11998) | Juwe |