Forum » Programska oprema » Word - malo bolj specifično vprašanje
Word - malo bolj specifično vprašanje
Keyser Soze ::
Najprej... Imam nekako osnovno znanje, ki ga rabiš za delo z wordom, kar pomeni, da mi je potrebno razložiti stvari po domače.
Problem je sledeč.
Imamo tabelo(excel) v kateri je cca. 400 naslovov (naziv, ulica + št, pošta). In te naslove je potrebno sprintati na poseben obrazec. No ja, lahko se tudi napišejo, ampak me je nekako groza sploh mislit na to.
Se da kako narediti povezavo z razpredelnico in tem obrazcem da bi zadevo lahko sprintal.
Problem je sledeč.
Imamo tabelo(excel) v kateri je cca. 400 naslovov (naziv, ulica + št, pošta). In te naslove je potrebno sprintati na poseben obrazec. No ja, lahko se tudi napišejo, ampak me je nekako groza sploh mislit na to.
Se da kako narediti povezavo z razpredelnico in tem obrazcem da bi zadevo lahko sprintal.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | študentski domovi - podaljšanje bivanja (dokazilo o dohodkih v tujini)Oddelek: Šola | 1843 (1433) | Invictus |
» | Excel - Pdf v ozadju in pisanje čez pdf - možno?Oddelek: Programska oprema | 2869 (2615) | Blindeye |
» | E-davki in oddaja dohodnike (bliža se dan) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8655 (6618) | kriko1 |
» | Excel vprašanje...printanje n-krat...vsakič se avtomatsko poveča ena številkaOddelek: Programska oprema | 1230 (1113) | Tutankhamun |
» | Program za vodenej Avtobusnega podjetjaOddelek: Programiranje | 1728 (1436) | Trubadur |