Forum » Programska oprema » Windows desktop search in instalacija na PCje v domeni
Windows desktop search in instalacija na PCje v domeni
Djuro ::
Zdravo!
Malo sem testno uporabljal WDS na svojem PCju na šihtu in me sedaj zanima, kako bi to instaliral vsem v domeni.
Kolikor sem prebral na MSjevi strani, podpirajo deployment prek SMSja (ampak tega nimamo), in nekej prek Group policy-ja ampak nikjer pa ne dajo .msi fajla za WDS.
Obstaja kakšna druga možnost?
Hvala!
edit: typo
Malo sem testno uporabljal WDS na svojem PCju na šihtu in me sedaj zanima, kako bi to instaliral vsem v domeni.
Kolikor sem prebral na MSjevi strani, podpirajo deployment prek SMSja (ampak tega nimamo), in nekej prek Group policy-ja ampak nikjer pa ne dajo .msi fajla za WDS.
Obstaja kakšna druga možnost?
Hvala!
edit: typo
- spremenil: Djuro ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amis TV komunikator za usmerjevalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13597 (9265) | Master_Yoda |
» | Router kot dostopna točkaOddelek: Omrežja in internet | 3996 (2617) | BlaY0 |
» | Povezava 3 ruterjev linksys wrt54glOddelek: Pomoč in nasveti | 1951 (1566) | Bakunin |
» | Večje brezžično omrežje (wds..)Oddelek: Omrežja in internet | 1198 (1045) | BlaY0 |
» | Povezava: wireless router -> access pointOddelek: Omrežja in internet | 3424 (3217) | pujsek_ |