Forum » Pomoč in nasveti » 2 printerja na enem Pc-ju
2 printerja na enem Pc-ju
BuBBle.D ::
Pozdravljeni!
A je možno, da bi imel na enem računalniku priklopljena 2 printerja (1.Cannon, 2.Epson) ne da bi nastal nesporazum med software-om od obeh dveh? Oba se priklopita preko USB-ja.
Stvar zaenkrat sprobat ne morem, ker si trenutno lastim le Epson-a, v ponedeljek si pa grem kupit Cannon-a, katerega bi uporabljal samo za printanje na DVD-je in nič drugo v kolikor so kartuše zelo drage, Epsona pa za vse ostalo.
Lp.
A je možno, da bi imel na enem računalniku priklopljena 2 printerja (1.Cannon, 2.Epson) ne da bi nastal nesporazum med software-om od obeh dveh? Oba se priklopita preko USB-ja.
Stvar zaenkrat sprobat ne morem, ker si trenutno lastim le Epson-a, v ponedeljek si pa grem kupit Cannon-a, katerega bi uporabljal samo za printanje na DVD-je in nič drugo v kolikor so kartuše zelo drage, Epsona pa za vse ostalo.
Lp.
Lincolin ::
Priključiš jih lahko do 300!
255 tiskalnikov preko mreže in toliko kolikor imaš prostih rež predvidevam da bo povezava preko USB-ja zato bosta 4 in LPT
255 tiskalnikov preko mreže in toliko kolikor imaš prostih rež predvidevam da bo povezava preko USB-ja zato bosta 4 in LPT
BuBBle.D ::
Ja saj sem bil 80% ziher da mora delat, ker me je po inštalaciji driverjev in software-a od Cannon-a vprašalo, če ga želim imet kor default printer, samo sem vseeno vprašal.
thnx za reply Lincoln. u da man! :P
Lp
thnx za reply Lincoln. u da man! :P
Lp
Lincolin ::
Še nekaj za informacijo!
Ko boš pritisnil na printanje oz. ko se bo printanje začelo izvrševati te vpraša kateri printer želiš uporabiti nato ga lahko izbiraš!
L.P. Grega
Ko boš pritisnil na printanje oz. ko se bo printanje začelo izvrševati te vpraša kateri printer želiš uporabiti nato ga lahko izbiraš!
L.P. Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | All in one naprava - rabim hiter nasvet oziroma mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1999 (1711) | 1309976 |
» | HP - nenormalno hitro prazne kartuše?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2578 (2578) | Azrael |
» | kje in kateri printer za pod 20kOddelek: Kaj kupiti | 1047 (959) | jurcy |
» | Nakup tiskalnika!?Oddelek: Kaj kupiti | 1584 (1434) | Tradewind |
» | tiskalnikiOddelek: Strojna oprema | 1914 (1673) | fictionel |