Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik, lepljenje nalepk na tipkovnico
Prenosnik, lepljenje nalepk na tipkovnico
alum ::
Zdravo,
zanima me, kak ste si vi lotite tega. "Spraskate" stare znake s tipkovnice ali nalepite nalepke kar preko njih? Kako jih spraskate, če jih?
Se nalepke kaj čutijo, ko so enkrat nalepljene? Motijo? Se opazi, da so nalepljene nalepke?
Hvala in lp.
zanima me, kak ste si vi lotite tega. "Spraskate" stare znake s tipkovnice ali nalepite nalepke kar preko njih? Kako jih spraskate, če jih?
Se nalepke kaj čutijo, ko so enkrat nalepljene? Motijo? Se opazi, da so nalepljene nalepke?
Hvala in lp.
zaejec ::
na svojem dellu sem nalepke kar cez prelepil.
in ja, nalepke se vidijo (tipke z nalepkami so bolj "blescece", original so matt barve). pri tipkanju pa ne gres za tem, tako, da se ne cuti bistvene razlike..
in ja, nalepke se vidijo (tipke z nalepkami so bolj "blescece", original so matt barve). pri tipkanju pa ne gres za tem, tako, da se ne cuti bistvene razlike..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaposlitev pošta in zdravstveni pregled (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19832 (11934) | karnekdo1 |
» | Laserski tiskalnik za tiskanje A4 nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5394 (4863) | destiny |
» | Key za win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1027 (761) | tomaz- |
» | Kdo pri nas dela take nalepke ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (1247) | ali3n |
» | Windows - kršitev licenčne pogodbeOddelek: Operacijski sistemi | 2748 (2031) | SkIDiver |