Forum » Pomoč in nasveti » Pdf
domennorc ::
Ko iz corel draw preko primopdf-ja naredim en pdf file, mi ne prikaže simbola, za ohm ( w -arial ali znak za ohm v symbol ). Vse ostalo ostane enako kot v cdr fajlu, le symbole mi pobere v pdf. Sej vem da je nerazumljiv napisan ampak če kdo razume in pozna rešitev? Hvala!
Domen
Domen
- polepsal: Damjan Jagar ()
domennorc ::
V bistvu ni tolk enostavn. Nism povedu da v bistvu iz excela najprej v cdr dam eno tabelo in potem to prek primota "sprintam" v pdf. No in tko pride do tega da mi symbole "požre. Ne morem pa spremenit v curv ker so slike tud zravn ...
Sorry.
Še kakšna ideja?
Sorry.
Še kakšna ideja?
Izi ::
Verjetno bom deležen kakšne graje ampak po moje je zadeva čisto enostavna in zastonj.
Zbriši Microsoft Office, zbriši CorelDraw, zbriši PrimoPDF in instaliraj OpenOffice
Zbriši Microsoft Office, zbriši CorelDraw, zbriši PrimoPDF in instaliraj OpenOffice
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | .pdf >>> Corel DrawOddelek: Programska oprema | 992 (874) | dmi |
» | Izšla nova različica InkscapaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6872 (4870) | CaqKa |
» | Izdelava revije ali prospekta v .PDFOddelek: Programska oprema | 2801 (2555) | opeter |
» | Grafična izdelava letakovOddelek: Programska oprema | 1619 (1553) | #000000 |
» | slika.cdr ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1062) | R0K |