Forum » Operacijski sistemi » Problem ob nalaganju
Problem ob nalaganju
exe65 ::
Imam zelo zoperen problem!
In ta je, da ko prižgem računalnik, mi noče in noče zlovdati uporabnikovih ikon (torej uporabniških računov). Preden mi to naredi se za 1 sek pokaže in izgine opozorilo. Ko sem zagnal računalnik sem od lovdanja windowsev naprej pritiskal ctrl+alt+delete da mi je pokazalo opozorilo in je pisalo, da nisem vpisal kode za vstop v sistem!? Potem ko dam v redu mi šele vrže na listo uporabnikov in od tam naprej lahko normalno zaženem windows! Torej moram vseskozi pritiskati ctrl+alt+delete, da mi sploh nalovda listo. Kako se znebiti tega problema?
Lp,
In ta je, da ko prižgem računalnik, mi noče in noče zlovdati uporabnikovih ikon (torej uporabniških računov). Preden mi to naredi se za 1 sek pokaže in izgine opozorilo. Ko sem zagnal računalnik sem od lovdanja windowsev naprej pritiskal ctrl+alt+delete da mi je pokazalo opozorilo in je pisalo, da nisem vpisal kode za vstop v sistem!? Potem ko dam v redu mi šele vrže na listo uporabnikov in od tam naprej lahko normalno zaženem windows! Torej moram vseskozi pritiskati ctrl+alt+delete, da mi sploh nalovda listo. Kako se znebiti tega problema?
Lp,
- spremenil: exe65 ()
BigWhale ::
Pva stvar, ki jo je treba urediti je to, da sporocilo napises v kolikor toliko berljivi slovenscini.
;)
;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cod 2 zmrzne - win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1405 (1106) | Dejan5 |
» | Ne morem v BIOS!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3977 (3600) | theoneman |
» | Windows 2003 ServerOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (1048) | darkolord |
» | Avtor Ctrl+Alt+Del zapušča IBMOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2169 (2169) | mrTwelveTrees |
» | zamrzne mi med 3d igramiOddelek: Pomoč in nasveti | 845 (715) | BugiMen |