Forum » Programska oprema » sm56pci driver za XP
sm56pci driver za XP
Borci ::
Na nekem tujem forumu sem zasledil, da bi se naj na tem naslovu nahajal driver za Motorolin modem sm56pci. Stran trenutno ne dela, zato me zanima, ali kdo ve kaj več o tem. Mogoče ima kdo driver za XP-je. Hvala za pomoč.
spacejam ::
povem ti da driverjev za motorolo za XP ne bos dobil zato se sprijazni in vturi driverje za 2000 inu srfaj dalje.
Space-jam
P.S. sama motorola je to potrdila!
Space-jam
P.S. sama motorola je to potrdila!
Space-jam Team & Co.
iBojan ::
Saj deluje tudi z gonilniki za win2000 brez težav (vsaj meni). Samo zakaj pa da naj ne bi bilo gonilnikov za winxp enkrat pa mi tudi ni jasno. Saj verjetno se tudi motorola zaveda da je veliko še takih uporabnikov, ki uporabljajo dialup. Če pa ne bo drugače pa bo isto kot z linuxom. Se bo pač en našel pa jih sam napisal pa potem začel tržiti ;))
Borci ::
Ja, sem že rešil zadevo. Prijavljen moraš biti kot Administrator, ker drugače se ni hotel povezati. In zdaj dela z driverji od Win 2000.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2883 (2263) | joco |
» | Modem Motorola sm56 z drajverji Xp dela počasnejeOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (804) | R33D3M33R |
» | Motorola modem - kdo potrebuje gonilnike, ki delajo v SLO?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (870) | DeLonghi |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1592 (1354) | Koci |
» | Win XP & NE 2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 974 (829) | andrej |