Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev izbrisanih (ne formatiranih) podatkov
Obnovitev izbrisanih (ne formatiranih) podatkov
megabit ::
Pozdravljeni.
Zanima me ce kdo ve, kako dobit nazaj podatke, katere sem izbrisal iz diska (shift+del). Od takrat na dsk nisem posnel nic, se pravi, da bi se morali nekako priklicati nazaj. Sem ze gledal po forumu, pa nisem nasel primernega odgovora, zato bi prosil, ce bi lahko kdo kaj pametnega predlagal...
Hvala
Zanima me ce kdo ve, kako dobit nazaj podatke, katere sem izbrisal iz diska (shift+del). Od takrat na dsk nisem posnel nic, se pravi, da bi se morali nekako priklicati nazaj. Sem ze gledal po forumu, pa nisem nasel primernega odgovora, zato bi prosil, ce bi lahko kdo kaj pametnega predlagal...
Hvala
pivmik ::
Če sidomačvTotal Commanderju si naloži Erased files FS plugin, ki omogoča lahkotno obovo izbrisanih datotek kar v tcju.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Galaxy S2] Težava z zagonom Cyanogen modaOddelek: Mobilne tehnologije | 1634 (1199) | Lonsarg |
» | Kako spet zbootat recovery particijo na Dellu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1853 (1616) | nodrim |
» | Stvarna napaka (prenosnik)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1080) | St235 |
» | Reševanje slik s formatirane SD kartice.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3079 (2899) | X-Hair |
» | Problem s Partition magic 8.0Oddelek: Programska oprema | 1400 (1274) | Dejancek |