Forum » Operacijski sistemi » Težave s požarnim zidom programa Windows
Težave s požarnim zidom programa Windows
BIG_Yack ::
Pozdravljeni!
Ne vem, če sem to vprašanje postavil v pravi oddelek, ampak zdi se mi, da bo kar v redu. No, ja... Če ne bo pa lahko premaknete. Skratka:
Že nekaj časa uporabljam Windows XP. na računalniku imam nameščen Service Pack 2, ki omogoča požarni zid programa Windows. Ko pa bi rad požarni zid nastavil Windows vrne napako - Neznana napaka. Kako to rešiti?
Ne vem, če sem to vprašanje postavil v pravi oddelek, ampak zdi se mi, da bo kar v redu. No, ja... Če ne bo pa lahko premaknete. Skratka:
Že nekaj časa uporabljam Windows XP. na računalniku imam nameščen Service Pack 2, ki omogoča požarni zid programa Windows. Ko pa bi rad požarni zid nastavil Windows vrne napako - Neznana napaka. Kako to rešiti?
Microsoft ::
Pojdi v Control Panel > Administratove Tools > Event Viewer, pa poglej ce so tam kaksne bolj podrobne informacije, kaj se dogaja.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1593 (1152) | trnvpeti |
» | Počasnost mreže pri dostopu do sqlaOddelek: Omrežja in internet | 1294 (1073) | BadB0y |
» | Windows firewall problem - solutionsOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1779) | ST-777 |
» | Vdiranje v uporabniški računOddelek: Informacijska varnost | 4133 (3312) | blackbfm |
» | MMTASK.EXEOddelek: Omrežja in internet | 1167 (1032) | janez5 |