Forum » Programska oprema » IsoBuster - ne extracta - zjeban CD?
IsoBuster - ne extracta - zjeban CD?
Tear_DR0P ::
Poskušam si naredit backup enga CDja, pa mi Isobustre javi, da nekaj sektorjev ne more prebrat in ponudi štiri možnosti (jih spregleda, prepiše z nulami, in še dve). ko mu dam da jih prepiše z nulami, se stvar nikakor ne odvija, več ur je na 0% a to pomeni, da sem CD že uničil? ali ga še lahko kako rešim?
gre pa za software, ki ga imam že inštaliranega, vendar bi vseen rabu CD za vsak slučaj, če kdaj rabim reinstall
tudi alcohol javi da ne more brat sektorjev
gre pa za software, ki ga imam že inštaliranega, vendar bi vseen rabu CD za vsak slučaj, če kdaj rabim reinstall
tudi alcohol javi da ne more brat sektorjev
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
All ::
nekje imaš možnost kolikokrat naj poizkusi probati prebrati poškodovan sektor. Zmanjšaj to na 1,2,5
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako popolnoma formatirati disk?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1828 (1696) | xxurban |
⊘ | Kako povsem izbrisati datoteko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6641 (5492) | DeeCoy |
» | Slabi sektorji: kako ne uporabit prvih 20Gb?Oddelek: Programska oprema | 1057 (938) | driver_x |
» | Alternativa za MS ScandiskOddelek: Programska oprema | 1600 (1355) | Bug |
» | Problem z diskom ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 914 (863) | detroit |