Forum » Igre » Medal of Honor: Allied Assault (PC)
Medal of Honor: Allied Assault (PC)
nytro ::
a ma kdo že demo te prihajajoče igre?
kako kaj stvar zgleda?
Pomoje bo to carski špil samo nevem kdaj točno izide cela igra.A kdo mogoče ve?
kako kaj stvar zgleda?
Pomoje bo to carski špil samo nevem kdaj točno izide cela igra.A kdo mogoče ve?
mirsi ::
Stari IGRA RULA !!!!!
Ves kk nora je .. ej dbest..
Sam je sam za multiplayer .. demo a ne ..
drugac pa da slisis SOUNDE .. ki bytheway UBIJAJO.. NORO
Ves kk nora je .. ej dbest..
Sam je sam za multiplayer .. demo a ne ..
drugac pa da slisis SOUNDE .. ki bytheway UBIJAJO.. NORO
NoUse4AName ::
glede na to da je q3 pogon mi gre blazno na zivce da so sfukal komande v konzoli, menu je grozen, ce hoces spilat rabis se gamespy arcade ker nima v igri iskalca serverjov tako kot ma q3 ali wolf.
Vredu instaliram toti bedni gamespy arcade pa mi najde neke serverje, se konektam igra deluje tak, da ti slabo rata, sploh nisem mogo normalno hodit. Recem ok pac slabi server ampak se je isto zgodilo se na 2drugih serverjih. Al sem jst slep al pa ni nikjer tipke za scores da vidis ping in kolko kilov mas, itd. Grafika je grda.
Vredu instaliram toti bedni gamespy arcade pa mi najde neke serverje, se konektam igra deluje tak, da ti slabo rata, sploh nisem mogo normalno hodit. Recem ok pac slabi server ampak se je isto zgodilo se na 2drugih serverjih. Al sem jst slep al pa ni nikjer tipke za scores da vidis ping in kolko kilov mas, itd. Grafika je grda.
NoUse4AName ::
ja sem zdej sel v mapo brez da bi se konektal na server pa je delal, ocitno mi je prevec stekal ko sem bil na netu s tem drekom da bi delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NoUse4AName ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober Singleplayer campain FPS špil?Oddelek: Igre | 4673 (3847) | Bor H |
» | Program za povezavo računalnikovOddelek: Programska oprema | 2119 (1556) | mlakar |
» | Freeware alternative komercialnim / shareware programomOddelek: Programska oprema | 3122 (2509) | roscha |
» | Windows XP Service Pack 2 Beta v2082Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2964 (2964) | krucymucy |
» | Urban Terror 3.0 mod za Quake3Oddelek: Igre | 1241 (1127) | ru7 |