Forum » Pomoč in nasveti » POP3
POP3
ares ::
LP!!!
Imam eno težavo....S pomočjo outloka bom prenašal pošto iz gmaila. Pa naletim na težavo, ko "preskušam nastavitve računa". Dobim vse kljukce, razen pri predzadnjem, to je "prijava v strežnik za dohodno pošto", ko me vpraša po vnosu omrežnega gesla, in kar koli napišem mi se spet pojavi isto.Kaj naj????
Imam eno težavo....S pomočjo outloka bom prenašal pošto iz gmaila. Pa naletim na težavo, ko "preskušam nastavitve računa". Dobim vse kljukce, razen pri predzadnjem, to je "prijava v strežnik za dohodno pošto", ko me vpraša po vnosu omrežnega gesla, in kar koli napišem mi se spet pojavi isto.Kaj naj????
jurre ::
ce se ti tisto okno stalno pojavlja, potem vpisujes napacno geslo! Zginlo ne bo, dokler ne napises pravega. Drugace moras pa v nastavitvah gmail označiti da zelis tudi pop3 dostop, ce te ni bo delalo.
Microsoft ::
Ugibam. Tools > E-mail Accounts... > Next > Change... > More Settings > tab Outgoing Server > dodaj kljukico pred My outgoing server (SMTP) requires authentication
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
ares ::
LP!!
Vse sm napisu, dal sm kljukico in tud v mejlu sm napsiu, da lahko dostopam s pop3 v nastavitvah, pa mi še zmeraj javlja too...Ko dam preskus dobim vse kjlukice razen predzadnje, kaj bi se bilo lahko narobe...
Vse sm napisu, dal sm kljukico in tud v mejlu sm napsiu, da lahko dostopam s pop3 v nastavitvah, pa mi še zmeraj javlja too...Ko dam preskus dobim vse kjlukice razen predzadnje, kaj bi se bilo lahko narobe...
Airskull ::
Google ima za Gmail slikovna navodila za nastavitve večine popularnih odjemalcev e-pošte;
še link KLIK
še link KLIK
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMTP T-onlineOddelek: Omrežja in internet | 3828 (3547) | NoName |
» | Gmail na outlook, windows mailOddelek: Programska oprema | 1392 (1271) | yyyeb |
» | Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS MailOddelek: Programska oprema | 4000 (3890) | Shoot19 |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5430 (4819) | Matko |
» | MS Outlook in GmailOddelek: Omrežja in internet | 3954 (3782) | Jan987 |