Forum » Programska oprema » program za prevajanje STAVKOV iz angleščine v slovenščino
program za prevajanje STAVKOV iz angleščine v slovenščino
gapi000 ::
pozna kdo kakšen program, ki prevaja en, ali več stavkov iz angleščine v slovenščino??
zlo bi biv hvaležen vseh nasvetov in pomoči, saj moram prevesti kar obsežno besedilo.
hvala,
zlo bi biv hvaležen vseh nasvetov in pomoči, saj moram prevesti kar obsežno besedilo.
hvala,
Večna bo Slovencev čast!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Uros!no ::
Ps: bom raje zbrisal, ker mam slab dan.
Upam, da ni zvenelo nesramno .
Upam, da ni zvenelo nesramno .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Uros!no ()
M.B. ::
presis bo še najbolj točen ampak žal boš mogel 200 po dvesto stavkov prevajat. Trial verzija pa ne vem kako omejitev ima.
Everyone started out as a newbie.
Sadly only a handful ever progress past that point.
Sadly only a handful ever progress past that point.
hvala za pomoč M.B., imam samo en problem....zelo dobro bi bilo, če bi se dalo prevajat 200 STAVKOV hkrati, a se na žalost lahko prevaja samo 200 ZNAKOV hkrati, kar pa je v mojem pogledu ogromna razlika.
seveda ne bi imel nič proti, če bi mi dali še več nasvetov.....vsak je prisrčno dobrodošel
seveda ne bi imel nič proti, če bi mi dali še več nasvetov.....vsak je prisrčno dobrodošel
Večna bo Slovencev čast!
Irbis ::
Saj imaš trenutno na Presisovi strani možnost naložiti časovno omejeno predstavitveno različico, ki ni omejena na 200 znakov, ampak bo le delovala samo do konca meseca - torej še 10 dni.
Irbis: vse lepo in prav... a kaj, ko mi ga noče dol potegnt....
opera napiše: plug-in content
intenet ex: začne, a se mu kaj kmalu ustavi.... pri nekaj kb (v bistvo za prenos uporabljam DAP)
mozilla firefox: isto kot internet ex.
ga vam normalno potegne dol??
lp,
opera napiše: plug-in content
intenet ex: začne, a se mu kaj kmalu ustavi.... pri nekaj kb (v bistvo za prenos uporabljam DAP)
mozilla firefox: isto kot internet ex.
ga vam normalno potegne dol??
lp,
Večna bo Slovencev čast!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za prevajanjeOddelek: Šola | 1637 (1123) | System |
» | angleško-slovenski prevajalnikOddelek: Programska oprema | 8400 (8110) | dunda |
» | Prevod..........Oddelek: Loža | 3199 (2930) | Nejc Pintar |
» | Presis prevajalni sistemOddelek: Programska oprema | 4121 (3796) | dunda |
» | Prevajalnik ANG>SLOOddelek: Omrežja in internet | 12275 (12098) | Storm |