Forum » Kaj kupiti » Celeron Mobile 1.7 Ghz VS. Pentium M 1.7 GHz
Celeron Mobile 1.7 Ghz VS. Pentium M 1.7 GHz
Webmojster ::
Pozdravljeni.
Kupujem prenosnik in me zanima, kakšna je razlika v hitrosti med celeronom 1.7 in pentium m 1.7?
Cena med podobnima prenosnikoma (ASUS A9T vs ASUS A3AC) je cca. 60K. A je vredno dati toliko več za pentium m 1.7?
Kupujem prenosnik in me zanima, kakšna je razlika v hitrosti med celeronom 1.7 in pentium m 1.7?
Cena med podobnima prenosnikoma (ASUS A9T vs ASUS A3AC) je cca. 60K. A je vredno dati toliko več za pentium m 1.7?
Večinoma bi ga potreboval za nezahtevno delo (procesorsko), tu in tam kakšen photoshop in dreamwaver (nabavil bi še dodatnih 512 MB ram). Prenosnik bi tudi bil večinoma priključen na elektriko. Zato me niti ne skrbi toliko kako dolgo deluje brez napajanja.
Sem sicer presenečen da je asusov prenosnik tako poceni. Sem ga enkrat primerjal z drugmi in se mi je zdel dosti bolj kvalitetno izdelan (ohišje, tipkovnica).
Sem sicer presenečen da je asusov prenosnik tako poceni. Sem ga enkrat primerjal z drugmi in se mi je zdel dosti bolj kvalitetno izdelan (ohišje, tipkovnica).
billy ::
Potem verjetno ne potrebuješ pentiuma. Edino kar te lahko moti je da se bo procesor bolj grel in posledično ventilator bolj prižigal.
Kako pa se kaj greje prenosni računalnik, če je zaprt? Uporabljal bi namreč dodatno tipkovnico in miško, in pa dodatni monitor, zato bi bil prenosnik večinoma zaprt. A slučajno kdo ve, če to zelo vpliva na gretje?
Fizikalko ::
Odvisno od aplikacije. Za programe, ki podpirajo dual core, je razlika lahko precejšnja.
Som3one ::
Kateri programi pa so to?
Sam bi uporabljal PC predvsem za šahovske analize in pa tudi kakšne igre, vesel bi bil, če bi delal npr. Call Of Duty II. Gledam pa tegale: Klik! Dokupil bi še 512 mb rama, pod vprašajem je le BT in procesor.
Sam bi uporabljal PC predvsem za šahovske analize in pa tudi kakšne igre, vesel bi bil, če bi delal npr. Call Of Duty II. Gledam pa tegale: Klik! Dokupil bi še 512 mb rama, pod vprašajem je le BT in procesor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje P4 1.7GHzOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1249 (1149) | Sami |
» | Centrino 1.7 vs P4 3.0Oddelek: Strojna oprema | 1147 (957) | Zheegec |
» | navijanje p4 1.7ghzOddelek: Navijanje | 954 (833) | c3R4R |
» | navijanje celerona 1.7 GhzOddelek: Navijanje | 990 (746) | the_unborn |
» | Intel Celeron 1,7GHZ ali Intel P4 1,7GHZ?Oddelek: Kaj kupiti | 1061 (907) | Sodom |