Forum » Kaj kupiti » Mrezne kartice 10/100
Mrezne kartice 10/100
Jux ::
Yello.
A bi mi kdo znal povedat v kateri trgovini v lj dobim najcenejse 10/100 UTP Ethernet kartice. (pa ne mi prbijat 3com&podobni, ker so vse iste) Rabim namrec 2 najcenejsi mrezni kartici. (po moznosti pod 3k na komad) - pa se dodatek - prosim povejte kje naj kupim se en 10 metrski utp kabl (isto - cim bolj djabe).
Plz. odgovorte ker moram do petka zvecer ze vedt.
A bi mi kdo znal povedat v kateri trgovini v lj dobim najcenejse 10/100 UTP Ethernet kartice. (pa ne mi prbijat 3com&podobni, ker so vse iste) Rabim namrec 2 najcenejsi mrezni kartici. (po moznosti pod 3k na komad) - pa se dodatek - prosim povejte kje naj kupim se en 10 metrski utp kabl (isto - cim bolj djabe).
Plz. odgovorte ker moram do petka zvecer ze vedt.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Lime ::
Planet 10/100 2.700,00 SIT LINK
Izkušenj z njimi pa nimam.
Izkušenj z njimi pa nimam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lime ()
bastadu ::
Geniusove tut niso ak slabe baje, pridejo nekje 2,5kSIT, dobiš pa jih v PCXu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Tomi ::
Geniusove so zelo v redu, jaz imam eno doma, prej sem imel pa še s frednom mrežo, in je delalo vse bp. Stanejo pa nekje 2.800.
metrodusa.blogspot.com
ADF ::
V čem je sploh prednost 3com kartic? Cena je zasoljena v nedogled, kjerkoli sem naletel na njih me je presenetila morbidno otežena instalacija gonilnikov, prenosi pa ne izstopajo od ranga poceni mrežnih kartic, ki podpirajo full duplex.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi preko mreže vleče samo 2 MB/s??Oddelek: Omrežja in internet | 1290 (1060) | bastadu |
» | ADSL- dva kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 2587 (2011) | Gandalfar |
» | mrežna karticaOddelek: Kaj kupiti | 862 (718) | ToniT |
» | Anketa za vse Slo-tech-ovce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5931 (5072) | Tiger |
» | Mrežne kartice??Oddelek: Strojna oprema | 2067 (1822) | ABX |